10.07.2009. / 15:15

Autor: Tamara Janušić

Video: Pogledajte najjaču vaginu na svijetu, diže 14 kilograma

Tatiata Kozhevnikova ušla je u Guinessovu knjigu rekorda ovaj tjedan, zbog toga što ima najjače intimne mišiće na svijetu. Ona tim mišićima može podići i do 14 kilograma

Tatiata KozhevnikovaTatiata KozhevnikovaVjerovali ili ne, 42-godišnja Ruskinja prepoznata je kao osoba koja ima najjaču vaginu na svijetu.

Tatiata Kozhevnikova ušla je u Guinessovu knjigu rekorda ovaj tjedan, zbog toga što ima najjače intimne mišiće na svijetu. Ona tim mišićima može podići i do 14 kilograma.

"Kada sam rodila, moji intimni mišići su nevjerojatno oslabili. Čitala sam knjige o Taoizmu i saznala da su žene davno prije za takve probleme koristile drvene kugle." rekla je Tatiata, koja tvrdi da mišiće vježba već 15 godina.

"Pogledala sam oko sebe, vidjela kuglu od Murano stakla i stavila je unutra. Prvo stavite jednu kuglicu unutra, na koju je zavezana špaga, na kraju koje je udica. Drugu kuglicu zavežite na tu udicu."

Vezane vijesti

Ronnie Wood je u vezi s još jednom mladom Ruskinjom?

Ronnie Wood je u vezi s još jednom mladom Ruskinjom?

Šezdesetdvogodišnji gitarist Rolling Stonesa, Ronnie Wood, očigledno je već prebolio trideset i osam godina mlađu Ekaterinu Ivanovu. Naime, glazbenik… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika