10.07.2009. / 16:05

Autor: Ivica Medo

Mladen Petrić: Sljedeći gol ću proslaviti Jacksonovim "moonwalkom"

Iznenadna smrt "kralja popa" Michaela Jacksona šokirala je i sportske zvijezde, a neke od njih izrazile su svoje žaljenje na različite načine

Mladen PetrićMladen PetrićJedan od najorginalnijih je Mladen Petrić, napadač HSV-a i hrvatske reprezentacije.
Petrić je od djetinjstva veliki Jackov fan i stoga je odlučio nešto napraviti za svoga glazbenog idola.

"Teško je to napraviti kako treba u kopačkama, ali odlučio sam moj sljedeći gol proslaviti moonwalkom", izjavio je Petrić.
Od ostalih igrača u Bundesligi veliki štovatelj Jacksona je Lukas Podolski, napadač Kölna, a "kralja popa" vole slušati i mladi njemački reprezentativci koji su pobjedu u finalu nedavnog Europskog prvenstva U-21 proslavili u svlačionici uz Jacksonov hit Billie Jean.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

registracija
1/1/70

, 10.07.09. 22:10

Naravno, svi poznati i slavni koji nešto znače u ovom svijetu odaju priznanje Michaelu Jacksonu. Šteta što su najglasniji vragovi na zemlji poput šupka novinara s ovog portala koji svoje frustracije, životne neuspjehe, loš izgled, impotenciju i ne znam što sve ne, liječe blaćenjem jednog glazbenog genija, svjetskog humanitarca i istinskog umjetnika. Jednom riječju, anđela na Zemlji... kojeg više nema.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika