11.07.2009. / 15:58

Autor: Ivica Medo

Mourinho daje drugu šansu Quaresmi

Interov trener Jose Mourinho odlučio je u sljedećoj sezoni pružiti drugu šansu Ricardu Quaresmi

Ricardo Quaresma (Photo: Inter.it)Ricardo Quaresma (Photo: Inter.it)Quaresma je prošlog ljeta stigao u Inter iz Porta i bio je jedna od zvijezda prijelaznog roka, a Inter je za njega iskrcao 18 milijuna eura, no Jose Mourinho ga je poslao na posudbu već u zimskom prijelaznom roku u Chelsea.

Inter ga je namjeravao u svibnju poslati na posudbu u Genou, no Quaresma je odbio tu ponudu rekavši da želi ostati u redovima aktualnog talijanskog prvaka i da se želi nastaviti boriti za mjesto u udarnoj momčadi Intera.

"U posljednje četiri godine Quaresma je bio tri puta najbolji igrač portugalske lige. Odlično je igrao i u Ligi prvaka i za reprezentaciju. On bi mogao biti važan igrač za nas. Stoga smo odlučili dati mu drugu šansu. Oprostili smo se s Figom, koji je prošle sezone odigrao važnu rolu u našoj momčadi, i zašto sada ne bismo pružili još jednu priliku Quaresmi", upitao se Mourinho.

David Suazo također bi se želio vratiti s posudbe iz Benfice, dok je Zlatan Ibrahimović odlučio ostati u Interu usprkos interesu Barcelone i Manchester Uniteda.

"Sviđa mi se Suazo, on je profil igrača kakvog trenutačno nemamo u momčadi. Dobro je igrao u Portugalu. Zlatan? Nisam iznenađen što je ostao. On je ambiciozan čovjek i ne vidim razlog zbog čega ne bi ponovio igre iz prošle sezone kada je bio odličan", zaključio je portugalski trener.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika