11.07.2009. / 18:07

Autor: Hina

Schaeuble: Teroristi prijete napadima u Njemačkoj prije izbora

"Ne smijemo dopustiti da nas ovakve informacije izbace iz takta, no bilo bi vrlo neodgovorno ne shvatiti ih ozbiljno", rekao je Schaeuble

Wolfgang SchaeubleWolfgang SchaeubleTeroristi prijete Njemačkoj napadima prije održavanja parlamentarnih izbora u zemlji 27. rujna, izjavio je u subotu ministar unutarnjih poslova Wolfgang Schaeuble.

On je kazao novinarima kako su "prijateljske" tajne službe obavijestile svoje njemačke kolege o tomu da je na internetskim stranicama zamijećena izmjena informacija o mogućim napadima, čiji je cilj ugroziti glasovanje u rujnu.

Schaeuble je to rekao na sastanku ogranka mladih Demokršćanske stranke, podsjetivši kako se teroristički napad u Španjolskoj, u kojemu je poginula 191 osoba, a 1.800 ih je ranjeno dogodio samo tri dana prije održavanja općih izbora u zemlji. 11. ožujka 2004. islamistički teroristi dignuli su u zrak vlakove u Madridu.

"Ne smijemo dopustiti da nas ovakve informacije izbace iz takta, no bilo bi vrlo neodgovorno ne shvatiti ih ozbiljno", rekao je Schaeuble.

Vezane vijesti

Mjesec i pol dana od izbora Srbija još uvijek bez vlade

Mjesec i pol dana od izbora Srbija još uvijek bez vlade

U Srbiji se ni mjesec i pol dana od parlamentarnih izbora ne nazire dogovor parlamentarnih stranaka o novoj vladi, a još se manje zna tko će je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika