13.07.2009. / 11:20

Autor: Tamara Janušić

Kim Catrall otkrila istinu o svojoj obitelji: Nikada nisam djedu oprostila bigamiju

U BBC-jevom dokumentarcu “Who Do You Think You Are", Kim Catrall je odala da je njezin djed živio samo 40 milja od njezine obitelji, točnije u Manchesteru, i to s novom ženom i troje djece. Ali pritom se nije rastao od Kimine bake, što mu glumica nikada nije oprostila U BBC-jevom dokumentarcu “Who Do You Think You Are", Kim Catrall je odala da je njezin djed živio samo 40 milja od njezine obitelji, točnije u Manchesteru, i to s novom ženom i troje djece. Ali pritom se nije rastao od Kimine bake, što mu glumica nikada nije oprostila

Glumica nikada nije oprostila djeduGlumica nikada nije oprostila djeduBBC-jeva serija "Who Do You Think You Are", ovog se ljeta vraća na male ekrane s novim šokantnim otkrićima o porijeklu slavnih. Ovaj put radi se o Kim Catrall, poznatijoj kao Samanthi Jones iz serijala Seks i grad, čiji preci nisu imali nimalo glamurozan život.

Otkrili su da je njen djed živio samo 40 milja od njezine obitelji, točnije u Manchesteru, i to s novom ženom i troje djece. Ali pritom se nije rastao od Kimine bake. Kim Catrall to mu nikada nije oprostila

Za sebe Kim kaže da se cijeli život osjećala kao "netko bez korjena".
Njezini roditelji su 1956. godine emigrirali iz Liverpoola u Kanadu, te se rastali 80-ih.

I tako je ona, od ranih godina slušala priče o svom djedu s majčine strane, Georgeu Baughu, koji je 1938. nestao iz svojega doma u Toxtethu i ostavio svoju ženu i troje djece uključujući i Kiminu majku Shane.

"Mnoge obitelji imaju tajnu, neki neriješeni misterij, crnu ovcu ili pobunjenika. Taj član je osoba čije kvalitete netko želi posjedovati ili ih prezire" kaže Catrall.

Obitelj koju je George napustio, ubrzo je postala vrlo siromašna. Kimina majka se sjeća da su pili iz posuda za džem, a kao čarape su im služili rukavi starih džempera.

"Moja majka i tete nikada nisu prežalile gubitak oca i to što su propustile dok su odrastale", kaže i dodaje, "To je događaj koji je odredio moju majku kao osobu.", završila je glumica.

Vezane vijesti

Želite bebu? Jedite ribu!

Želite bebu? Jedite ribu!

Da je kvaliteta spermija kod muškaraca koji jedu puno zasićenih masnoća znatno manja od pripadnika jačeg spola koji, primjerice često konzumiraju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika