13.07.2009. / 17:54

Autor: Ivica Medo

Ferguson: Tevez mi se ne javlja na mobitel

Menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson tvrdi kako je sve učinio da zadrži Carlosa Teveza na Old Traffordu, no Argentinac se nije želio javiti na njegov telefonski poziv

Carlos TevezCarlos TevezTevez je na izlaznim vratima Old Trafforda kako je sam rekao zbog toga što se Ferguson nije držao dogovora kad mu je obećao da će biti standardni član udarne momčadi usprkos tome što je United doveo Dimitra Berbatova iz Tottenhama.

Ferguson tvrdi kako je sve učinio da zadrži Teveza, no prema njegovom mišljenju on je donio odluku o napuštanju Uniteda prije nekoliko mjeseci.

"Mislim da je sve dogovorio još u siječnju. Razgovarao sam s njime i ponudio mu ugovor na dan utakmice s Interom u Ligi prvaka. Pokušao sam ga nazvati dok je bio na godišnjem i nije mi se javio sve do današnjeg dana. Stoga je očito da je donio odluku davno prije. On je dobar igrač i bio nam je od koristi. No, očito je da želi prijeći u neki drugi klub", izjavio je Ferguson.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika