14.07.2009. / 07:48

Autor: Ivica Medo

Adebayor i Tevez dogovorili transfere u Manchester City?

Manchester City na pragu je završetka posla oko kupovine Emmanuela Adebayora iz Arsenala, a cijeli transfer trebao bi stajati 25 milijuna funti

Emmanuel AdebayorEmmanuel AdebayorTogoanskom napadaču ponuđen je petogodišnji ugovor, a Adebayor bi trebao zarađivati 130.000 funti tjedno.
Time bi se Cityjeva ulaganja za predstojeću sezonu popela na 60 milijuna funti.
Menadžer Cityja Mark Hughes brzo je reagirao nakon što je dobio odbijenicu od Samuela Eto'oa i potražio pojačanje u svome napadu kod Arsenala.

«Topnici» su prvotnu ponudu od 20 milijuna funti odbili, no bogati šeici podigli su ponudu za još pet milijuna funti i londonski klub je to navodno prihvatio.
Uz angažman Adebayora čini se da je Manchester City sinoć sve dogovorio i s Carlosom Tevezom, bivšim napadačem Manchester Uniteda. Tevez je prema navodima engleskih medija prihvatio petogodišnji ugovor, a dogovor je bio postignut u zrakoplovu dok se Argentinac vraćao s godišnjeg odmora u Englesku.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika