14.07.2009. / 08:15

Autor: Ivica Medo

Beckham najavio povratak u englesku Premier ligu

David Beckham priznao je kako razmišlja o povratku u englesku ligu ako bi to povećale njegove šanse da se nađe u momčadi izbornika Fabija Cappela za Svjetsko prvenstvo 2010. u Južnoj Africi.

David BeckhamDavid Beckham«Definitivno bi dobro razmislio. Nikad ne reci nikad. Kad sam napustio Manchester United rekao sam kako nikada ne bih igrao za neki drugi engleski klub. Moje srce bilo je u Manchester Unitedu i nisam se mogao vidjeti u dresu neke druge momčadi iz Premiershipa. Sada ne bih odbacio takvu mogućnost», tvrdi Beckham, trenutačni igrač LA Galaxyja, dodajući kako bi se također volio vratiti u Italiju:
«Imam nekoliko mjeseci da sredim misli i nadam se da ću se tada moći vratiti u Milan. To bi bilo savršena opcija, ali učinio bih što god je potrebno ako bi mi to povećalo šanse da nastupim na SP-u», kaže Becks i tvrdi kako će ponovno na posudbu kada završi sezona u SAD-u.
«Ponovit ću cijelu priču. Znam da će opet biti kritika, ali znam se nositi s njima.»

Beckham se osvrnuo i na kritičke objeda svoga suigrača iz Galaxyja Landona Donovana i američkog izbornika Bruca Arene. S obojicom je sinoć porazgovarao.
«Što god smo rekli jedni drugima ostaje između nas», ostaje zakopčan zlatni dečko engleskog nogometa.

Donovan je, naime, u svojoj knjizi The Beckham Experiment, koja će se naći u prodaji od utorka, optužio engleskog nogometaša za neprofesionalizam.

Donovan je prokomentirao cijeli slučaj riječima: «Nesporazumi su iza nas, gledamo prema naprijed. Žalim zbog nekih stvari koje sam rekao i načina na koji sam istupio u javnost.»

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika