14.07.2009. / 19:23

Autor: Martina Čizmić

Video: Problemi u zraku: Zrakoplov prisilno sletio zbog rupe u kabini

Istražitelji još nisu otkrili što je uzrokovalo rupu na zrakoplovu, no iz predostrožnosti djelatnici zrakoplovnog prijevoznika pregledali su svih 200 zrakoplova

Southwest AirlinesSouthwest AirlinesPutnici na letu Southwest Airlinesa, koji su putovali iz Nashvillea u Baltimore doživjeli su pravi šok kada se tijekom leta na krovu kabine pojavila pola metra velika rupa.

Jedan od putnika ispričao je kako ga je probudio veoma glasan zvuk paranja, a kada je pogledao iznad sebe mogao je vidjeti nebo.

Putnici su začuđujuće mirno reagirali, stavljajući na lice maske sa kisikom.

Nakon slijetanja, pilot je izašao iz kokpita i došao pogledati rupu. Ljudi su mu pljeskali, stisnuli ruku, neki čak i zagrlili, priča putnik.

Istražitelji još nisu otkrili što je uzrokovalo rupu na zrakoplovu, no iz predostrožnosti djelatnici zrakoplovnog prijevoznika pregledali su svih 200 zrakoplova. Kako nije zabilježen niti jedan drugi slučaj oštećenja trupa na zrakoplovima te kompanije, oni su normalno nastavili sa letovima.

Vezane vijesti

Pad zrakoplova u Nigeriji: Nema preživjelih

Pad zrakoplova u Nigeriji: Nema preživjelih

Spasilačke službe nisu pronašle ni jednu preživjelu osobu iz nigerijskog putničkog zrakoplova sa 153 putnika koji se u nedjelju srušio na stambenu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika