15.07.2009. / 13:32

Autor: Anamarija Kronast

Nakon tenisica: Svi su ludi za Startas torbama

Ljetne torbe za plažu izrađene su od čvrste tkanine od koje se izrađuju i popularne Startasice iz Serije 1 s uzorcima i printovima STARTAS modela Vukovar, Divlja Mačka, Jadran, Tesla i Promenada

Prije točno godinu dana Startas ludilo krenulo je svijetom! Naime, netom nakon svjetske premijere na međunarodnom sajmu muške mode Pitti Immagine Uomo u Firenzi u lipnju 2008. godine, nove redizajnirane Startas tenisice vukovarske tvornice Borovo predstavljene su i domaćoj javnosti.

Kreativni studio Sheriff&Cherry predvođen dizajnerom i ilustratorom Maurom Massarottom tada je predstavio Startas Seriju 1 platnenih tenisica ping-pong uzorka 183. Ubrzo nakon toga uslijedila je posebna Serija 0 u cijelosti izrađena od kože i gume, a u proljeće ove godine i Startas Serija 2 čiji se dolazak na police trgovina diljem svijeta očekuje u proljeće 2010. godine.

No, Startas ide dalje! Ovog tjedna u ekskluzivnu prodaju u Sheriff&Cherry dućanima - zagrebačkom Startas Showroom & Original Store u Medvedgradskoj ulici i rovinjskom Sheriff&Cherry dućanu u Careri, puštena je limitirana serija Startas ljetnih torbi.

Ljetne torbe za plažu izrađene su od čvrste tkanine od koje se izrađuju i popularne Startasice iz Serije 1 s uzorcima i printovima Startas modela Vukovar, Divlja Mačka, Jadran, Tesla i Promenada. Ručka torbe izrađena je od čvrste tkanine koja se također koristi u izradi Startasicau već planetarno poznatoj Startas plavoj boji, a svaka torba ima i vezicu u boji, jednake onima koje idu uz određeni model Startasica, za zatvaranje na samom vrhu.

Serija 1 Startas torbi izrađena je u limitiranoj količini, a cijena pojedinog modela iznosi 150,00 kuna.

Startas torbe uskoro će bit u ponudi i na Startas Internet trgovini na adresi offline.longlivestartas.com na kojoj je već sada, povodom prvog rođendana novog Startasa, organiziran popust od 25% na sve Startas modele. Kupujte i uživajte!!!

Fotogalerija

Vezane vijesti

Blankine tenisice i haljina za djecu-leptire

Blankine tenisice i haljina za djecu-leptire

U nedjelju je na internetskoj stranici Ormar.hr započela aukcija predmeta koje su u humanitarnoj aukciji za "djecu-leptire" darovali poznati Hrvati i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika