16.07.2009. / 10:21

Autor: Hina

Robert Redford oženio Sybylle Szaggars

Redford (72) i 51-godišnja Szaggars zajedno su od 1996. Nakon vjenčanja u slikaričinu rodnome gradu, sklapanje braka proslavili su u subotu popodne u hotelu s pet zvjezdica

Rober s novom suprugomRober s novom suprugomGlumac i redatelj, oskarovac Robert Redford, oženio je prošloga vikenda u Hamburgu svoju dugogodišnju partnericu, njemačku slikaricu Sibylle Szaggars, izvijestila je u srijedu glasnogovornica crkve u kojoj su se vjenčali.

Redford (72) i 51-godišnja Szaggars zajedno su od 1996. Nakon vjenčanja u slikaričinu rodnome gradu, sklapanje braka proslavili su u subotu popodne u hotelu s pet zvjezdica, rekla je glasnogovornica crkve Renate Massfeller, ne želeći iznositi pojedinosti o događaju.

List Bild ponudio je nagradu u vrijednosti od 10.000 eura za prvu fotografiju s vjenčanja, obećavši da će je objaviti na prvoj stranici.

Vjenčanju je prisustvovalo tridesetak prijatelja i članova obitelji, prenio je Hamburger Abendblatt, dodajući kako je mlada nosila haljinu boje šampanjca, a Redford bijelo odijelo.

Redford, koji je i veliki borac za zaštitu okoliša, utemeljio je neprofitnu organizaciju Sundance Institute te pokrenuo održavanje Sundance Festivala koji je postao najvažnije mjesto za prikazivanje neovisnih američkih filmova.

U svojoj pet desetljeća dugoj karijeri Redford je glumio u više od četrdeset filmova. Oscara je dobio za najbolju režiju 1980. za film "Obični ljudi".

Vezane vijesti

Dokumentarac 'Senna' predstavljen na Sundance Film Festivalu

Dokumentarac 'Senna' predstavljen na Sundance Film Festivalu

Film "Senna" o jednom od najvećih vozača Formule 1 svih vremena nominiran je za najbolji strani "dokumentarac" na ugledom Sundance Film Festivalu...… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika