22.07.2009. / 11:09

Autor: Nacionalova redakcija

Ne kriju vezu: Roman Majetić I Marija Cvitanović s njegovim sinom u kinu

Fotoobjektivi jednog dnevnog lista uhvatili su ih ovog tjedna kako zajedno odlaze u kino. S njima je bio I Romanov sin Fran Krsto. Zajedno su otišli pogledati film “Bruno”, no svatko j do Cinestara došao svojim automobilom

Marija Cvitanović (Foto:Pixsell)Marija Cvitanović (Foto:Pixsell)Premda se već više od godinu dana u kuloarima šuška kako je Marija Cvitanović (33) u vezi s Romanom Majetićem (41) , oboje su svaki puta oštro demantirali takvu vezu.

Ipak, fotoobjektivi jednog dnevnog lista uhvatili su ih ovog tjedna kako zajedno odlaze u kino. S njima je bio I Romanov sin Fran Krsto. Zajedno su otišli pogledati film "Bruno", no svatko je do Cinestara došao svojim automobilom: Roman u crnom, a Marija u sivom range roveru.

Prije I poslije filma bili su u kafiću u kojemu su razgovarali na engleskom.

Niti jedno od njih dvoje nije željelo ništa komentirati. Roman je, naime, kazao da nije javna osoba, a Marija je bila nedostupna.

A da se među njima nešto događa moglo se naslutiti I tijekom njezinog nastupa u showu "Zvijezde pjevaju". Tada je Marija novinarima kazala:
"- Igoru se os samog početka sviđala ideja o showu, a i Roman Majetić me nagovarao da zapjevam - izjavila je ekonomistica I modna stilistica koja je još uvijek u braku s nogometašem Igorom Cvitanovićem.

Vezane vijesti

Marija Cvitanović udaje se za Joška Ledića?

Marija Cvitanović udaje se za Joška Ledića?

Stilistica Marija Cvitanović navodno će ponovno stati pred oltar. Uskoro bivša supruga nogometaša Igora Cvitanovića za poduzetnika Joška Ledića… Više

Komentari

registracija
30/3/09

radar, 22.07.09. 10:27

koga boli qrac?!


registracija
20/7/09

teling, 22.07.09. 11:26

joj, jeste vi novinari originalni! Ljudi izlaze zajedno već godinu dana, svugdje ih se može vidjeti skupa, u Japancu, Ritzu, Galleryju... i sad odoše u kino i hopala!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika