22.07.2009. / 07:35

Autor: Hina

U srbijanski parlament pokušala ući naoružana žena

Dodaje se da je, po neslužbenim informacijama, riječ o ženi koja je u parlament stigla kao posjetitelj i na ulazu tražila "nekog zaduženog za privredni kriminal"

Policija je spriječila ženu u ulasku u srpski parlamentPolicija je spriječila ženu u ulasku u srpski parlamentSlužba osiguranja zgrade srbijanskog parlamenta privela je policiji ženu kod koje je, tijekom redovite kontrole na ulasku, otkriven pištolj, javljaju u utorak beogradski elektronički mediji.

Kako se navodi, pri prolasku kroz detektor metala na ulazu u zgradu, kod Nataše T. (38) otkriven je pištolj za koji ona ima dozvolu za držanje, ali ne i dozvolu za nošenje, nakon čega je odvedena u policijsku postaju na informativni razgovor.

Dodaje se da je, po neslužbenim informacijama, riječ o ženi koja je u parlament stigla kao posjetitelj i na ulazu tražila "nekog zaduženog za privredni kriminal".

Zastupnike u parlamentu o događaju je izvijestila predsjednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović, objasnivši pritom da je u parlament pokušala ući žena u čijoj torbi su otkriveni pištolj i kutija sa mecima, te da su reagirali i policija i zdravstvene službe.

Vezane vijesti

EP oštro napao postignuti dogovor o promjeni Schengena

EP oštro napao postignuti dogovor o promjeni Schengena

Zastupnici Europskog parlamenta oštro su kritizirali zemlje članice i zatražili od njih da preispitaju svoju odluku prema kojoj europski… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika