03.08.2009. / 15:51

Autor: Andrea Belin

Za muškarce: 10 najvećih ženskih tajni

Povjerenje je zasigurno najvažnije u odnosu dvoje ljudi. No, unatoč tome žene ne vole otkrivati svoje najintimnije tajne...

Žene nikada ne otkrivaju broj frajera s kojima su spavaleŽene nikada ne otkrivaju broj frajera s kojima su spavaleKada vas partnerica pogleda u oči dok nešto govori, vi joj naravno vjerujete. Međutim, neke sitnice nećete nikada saznati, primjerice koliko je potrošila u shoppingu! Kako ne bi živjeli u zabludi, nudimo vam deset najčešćih tajni koje žene kriju od svojih partnera!

1. Iako vam se čini da u vašoj vezi nema tajni, vjerujte vi niste osoba kojoj će se uvijek povjeriti. Ženama za to služe njihove najbolje prijateljice. One znaju i najsitnije detalje, primjerice stanje bankovnog računa, a taj podatak vi nećete saznati nikada.

2. Djevojke nikada ne otkrivaju broj muškaraca s kojima su spavale.

3. Iako im se uglavnom ne sviđaju partnerovi najbolji prijatelji, ponekad ih zanima kakvi su u krevetu.

4. Vrlo vjerojatno tvrde suprotno, ali budite sigurni da razmišljaju o bivšim muškarcima i uspoređuju ih s vama. Ukoliko se pokažete boljim, imate šanse da ostanete u vezi.

5. Broj svojih bivših partnera ne žele otkrivati, ali uvijek ih zanima s koliko djevojaka se seksao njihov partner. Možda vas to neće pitati, ali do tog podatka će sigurno doći.

6. Ako muškarac ne zadovoljava sve njezine potrebe, ona razmišlja o prekidu. Međutim to ćete saznati zadnji. O tome će puno prije obavijestiti svoje prijateljice i prijatelje.

7. Ukoliko je vaša veza tek počela, još uvijek čuva sve vaše sms poruke i mailove. Vjerujte, pročitale su ih i sve njezine prijateljice.

8. Žene obožavaju muškarca koji je ljubomoran. Naravno, nije riječ o partneru kraj kojeg neće smjeti disati, ali s vremena na vrijeme žene vole primijetiti male znakove ljubomore. Na taj način su sigurne da je muškarcu stalo.

9. Ponekad vole u krevetu preuzeti inicijativu, ali to se događa jako rijetko. Uglavnom sanjaju o tome da ih bez pitanja odvedete u spavaću sobu.

10. Dok je bila u vašoj sobi, a vi na trenutak niste bili prisutni, otvorila je sve vaše ladice i zavirila ima li kakvih pornografskih sadržaja, pisama bivših djevojaka...

Vezane vijesti

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras je izjavio kako će sadašnja vlada pomagati razvoj ženskoga poduzetništva u Hrvatskoj, jer je, kako je… Više

Komentari

registracija
22/7/09

babarin, 03.08.09. 16:22

ovo je toliko glupo da sam bez komentara.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika