07.08.2009. / 11:39

Autor: Nacionalova redakcija

Gastro Grupa osnovala distribucijske kompanije u Zagrebu i Splitu

Nova dva distribucijska centra, kapitalni su projekti Gastro Grupe, a osnovani su od strane većine članica tog hrvatskog klastera, u želji za osvajanjem što više novih kupaca

Drago Munjiza, predsjednik uprave Gastro GrupeDrago Munjiza, predsjednik uprave Gastro GrupeGastro Grupa, vodeća hrvatska tvrtka za distribuciju i prodaju u tzv. HoReCa kanalu - tržištu opskrbe hotela i ugostiteljskih objekata, osnovala je dvije nove kompanije, Distribuciju Zapad sa sjedištem u Zagrebu, i Distribuciju Jug sa sjedištem u Splitu.

Nova dva distribucijska centra, kapitalni su projekti Gastro Grupe, a osnovani su od strane većine članica tog hrvatskog klastera, u želji za osvajanjem što više novih kupaca.

"Unatoč recesiji Gastro Grupa je ozbiljno krenula na osvajanje tržišta i time je zadala visoke kriterije konkurenciji", izjavio je predsjednik Uprave Gastro Grupe Drago Munjiza. Kako pojašnjavaju u klasteru, cilj im je pružanje potpore sadašnjim kupcima, te osvajanje novih klijenata u spomenutim regijama.

Na mjesto direktora Distribucije Zapad imenovan je Vitomir Lučić, koji dolazi s pozicije direktora prodaje određene grupe proizvoda u M San grupaciji, dok će Distribuciju Jug voditi Ivica Pleić, donedavni komercijalni direktor u Jadranskoj pivovari.

Vezane vijesti

Gastro sportske igre i ove godine u hotelu Olympia u Vodicama

Gastro sportske igre i ove godine u hotelu Olympia u Vodicama

Gastro Grupa je prošli vikend po drugi put organizirala Gastro sportske igre, koje su od izuzetnog značaja za cijelu grupaciju te sve dobavljače iz… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika