16.08.2009. / 23:00

Autor: Nikolina Škunca

Franka Batelić: Ljubav mi daje razlog da živim

Mlada pjevačica trenutno odmara u rodnom Rapcu, u krugu obitelji, gdje je samo za Extru odradila fotosession u kupaćem kostimu

Franka Batelić; Foto: Mateja VrčkovićFranka Batelić; Foto: Mateja VrčkovićMlada pjevačica Franka Batelić trenutno odmara u krugu obitelji u rodnom Rapcu. Kako i sama kaže, najčešće je se može vidjeti na plaži s iPodom na ušima ili kako neumorno igra picigin sa šarolikim društvom.

Ljeto je zapravo iskoristila za odmor, budući da je na jesen očekuje rad na njenom prvom albumu te njegova promocija. "Ovo mi je ljeto bilo bogato ispunjeno, prošla sam mnoge koncerte i festivale, bila u Engleskoj, posjetila Motovun film festival, vidjela U2, a još me čekaju Coldplay i potom put u Barcelonu! Jedva čekam", kaže 18-godišnja Franka.

EXTRA: Nedavno si se vratila iz Londona. Što si zapravo tamo radila?

- Eh, London...To je moj grad. Obožavam njegovu užurbanost, multinacionalnost, mješavinu kultura i glazbeni život. To je grad za mene. Svake godine obavezno barem na tjedan, dva skočim do sive Engleske da "napunim baterije" za dalje. Ovog sam se puta zadržala mjesec dana i ne samo da sam uživala u društvu prijatelja iz svakog najmanjeg kutka našeg planeta, već sam svaki dan u devet ujutro bila u klupi škole EF gdje sam završila najviši stupanj tečaja engleskog.

EXTRA: Tvoj posljednji singl "Možda volim te" već je tjednima na prvom mjestu top-lista.

- Ne mogu vam opisati osjećaj kada sam, dok sam šetala uz Temzu, od svog menadžera saznala da sam dospjela do broja 1! A sada je to već četvrti tjedan zaredom. To mi je veliki poticaj za dalje, kako meni, tako i mojoj ekipi. Sada znamo da se trud i rad isplate te da je sve moguće, pa i dospjeti na sam vrh HR Topa 20 prije dvadesete!

Više pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Ušminkani vodoskoci u nekadašnjem carstvu sitnih dilera

Ušminkani vodoskoci u nekadašnjem carstvu sitnih dilera

Prošloga tjedna u Londonu je za javnost otvoren Granary Square, jedan od najvećih urbanih javnih prostora tog tipa u Europi koji će veličinom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika