24.08.2009. / 12:18

Autor: Martina Čizmić

Knežević: Policiji nudim dokaze o vezama mafije i države

"U ime borbe protiv toga, a za rasvjetljavanje svih činjenica, gospodine Veljoviću, jedva čekam vaš poziv", poručuje Knežević putem medija

Ratko KneževićRatko KneževićPriča oko crnogorskog biznismena Ratka Kneževića i optužbi o povezanosti visokih crnogorskih političara i mafije nastavlja se i dalje.

Nakon što je Knežević u medijima iznio informacije o povezanosti duhanske mafije i crnogorskog predsjednika Mile Đukanovića, ništa se posebno nije dogodilo. Knežević i dalje čeka da ga netko iz policije nazove, a policija se pita zašto on te dokaze, ako ih ima, nije ranije donio njima.

No, Knežević je za crnogorski list Dan izjavio, a prenio je srpski Blic, kako će prije morati odgovarati sam direktor policije Veselin Veljović i njegove kolege i prethodnici u policiji i tužiteljstvu, koji su upoznati sa cijelim slučajem već godinama, a ništa nisu poduzeli po tom pitanju.

Također, dodaje Knežević, Crna Gora neće biti demokratska država dok god društvo bude zasnovano na "plemenskim i kumskim vezama".

"U ime borbe protiv toga, a za rasvjetljavanje svih činjenica, gospodine Veljoviću, jedva čekam vaš poziv", poručuje Knežević putem medija i podsjeća kako je svima poznata njegova adresa, broj telefona i e-mail.

Podsjetimo, Knežević je ranije optužio Stanka Subotića, Milu Đukanovića i Jovicu Stanišića za vođenje organizirane kriminalne skupine koja se bavila švercom duhana i organiziranjem ubojstava.

Rekao je kako je stanje u Crnoj Gori izravan rezultat "predanog rada i braka iz računa srpske Službe bezbednosti pod zapovjedništvom Jovice Stanišića, Stanka Subotića i halapljivosti Mile Đukanovića te njegovog najužeg kruga prjatelja".

Vezane vijesti

"Sanaderizacija" Crne Gore?

"Sanaderizacija" Crne Gore?

"Proljetno buđenje u Crnoj Gori" naslov je članka švicarskog lista Neue Zürcher Zeitung (NZZ) u kojemu se navodi da je sve veće neraspoloženje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika