30.08.2009. / 10:28

Autor: Hina

Jacksonovi fanovi jučer proslavili njegov rođendan

Michael Jackson je trebao biti pokopan u subotu na svoj 51. rođendan, ali pogreb će biti održan u četvrtak u groblju Forrest Lawn u predgrađu Los Angelesa

Kralj popa jučer bi navršio 51. godinuKralj popa jučer bi navršio 51. godinuViše stotina fanova Michaela Jacksona su prkoseći kiši u New Yorku u jednom parku u subotu poslijepodne proslavili njegov 51. rođendan, obilježen na sve četiri strane svijeta.

Početkom poslijepodneva okupilo se oko tisuću ljudi u Prospect Parcu u Brooklynu, da bi tijekom poslijepodneva unatoč kiši skup narastao do 10.000 osoba.

U Indiji je nekoliko najvećih zvijezda Bollywooda u subotu poklonilo publici video snimku u počast preminule pop zvijezde.

U Meksiku se pripremao skup između 12 i 15 tisuća plesača koji su se planirali zajedno otplesati slavnu koreografiju iz albuma "Thriller" iz 1982.

U Parizu je više od 2.500 fanova sudjelovalo na priredbi u njegovu čast uz projekciju integralnih video klipova njegove karijere na najvećem europskpm kino ekranu.

Michael Jackson je trebao biti pokopan u subotu na svoj 51. rođendan, ali pogreb će biti održan u četvrtak u groblju Forrest Lawn u predgrađu Los Angelesa.

U petak je institut sudske medicine iz Los Angelesa u priopćenju naveo da je pop zvijezda umrla 25. lipnja od "akutnog trovanja propofolom", snažnog anestetika koji je pronađen u njegovoj iznajmljenoj kući u Los Angelesu.

Vezane vijesti

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson nastojao je da mu djeca nose maske kako bi zajamčio njihovu anonimnost i omogućio im normalno djetinjstvo, suprotno onome koje je sam… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika