30.08.2009. / 23:00

Autor: Ivana Matić

Extra otkriva: Antonija Blaće ljubi vaterpolista Hrvoja Brlečića

Par je prekinuo vezu još početkom lipnja, ali su se vrlo brzo vratili jedno drugome. Ovih dana, većina medija prenijela je vijest kako je njihovoj ljubavi ipak došao kraj

Antonija BlaćeAntonija BlaćeAntonija Blaće, voditeljica čiji je televizijski talent otkriven kada se kao natjecateljica pojavila u reality showu Big Brother, raskinula je trogodišnju vezu s Labinjaninom Hrvojem Hrvatinom.

Par je prekinuo vezu još početkom lipnja, ali su se vrlo brzo vratili jedno drugome. Ovih dana, većina medija prenijela je vijest kako je njihovoj ljubavi ipak došao kraj.

Neki mediji prenose kako je Antonija Blaće viđena u društvu mladog vaterpolista iz Šibenika, za kojeg se pretpostavlja da je možda on jedan od razloga zašto je 29-godišnja Šibenčanka prekinula vezu. Iz pouzdanih izvora, Extra doznaje kako je neimenovani vaterpolist s kojim se učestalo druži 26-godišnji Zagrepčanin Hrvoje Brlečić, igrač vaterpolo kluba Šibenik.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry ponovno je zaljubljen! Srce mu je osvojila pjevačica popularne britanske pop grupe The Saturdays, 24-godišnja Mollie King. Ona i Harry… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika