14.09.2009. / 11:33

Autor: Boris Bilas

Crnogorski novinar u zatvoru zbog objavljivanja lažne vijesti

"S obzirom da se na teritoriju Crne Gore nije dogodio nikakav sličan incident, novinar je lišen slobode i zadržan", kaže crnogorska policija

Foto: IlustracijeFoto: IlustracijePolicija u crnogorskom gradu Baru uhapsila je novinara radija Korona Dušana Vujovića, jer je objavio lažnu vijest o ubojstvu koje je navodno počinio serijski ubojica. Policija je priopćila da je Vujović (22) uhapšen zbog sumnje za krivično dijelo izazivanja panike i nereda. Navodi se kao je Vujović, objavljujući putem radija lažnu vijest, izazvao paniku kod građana.

On je, kako se navodi, u svojstvu voditelja programa na tom radiju, objavio da je "osoba koje je počinila više krivičnih dijelala" u Baru i kako je taj pojedinac ubio jednu djevojku u mjestu Šušanj.

"S obzirom na to da se na teritoriju Crne Gore nije dogodio nikakav sličan incident, novinar je lišen slobode i zadržan", kaže crnogorska policija.

Mediji su ranije objavili kako je crnogorska policija početkom rujna od kolega iz Srbije dobila podatak da se Sead Šećerović, koji se sumnjiči za seriju napada nožem na području Novog Pazara, nalazi u Crnoj Gori.

Uprava policije do sada nije izdala zvanično priopćenje tim povodom, ali je vijest o opasnom mladiću izazvala paniku posebno u Rožajama gdje se prema prvim informacijama navodno sakrio.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika