15.09.2009. / 11:30

Autor: Andrea Belin

5 najvećih zabluda o ljubavi i kako ih pobijediti

Varate se ako mislite da je prirodno za života voljeti samo jednu osobu. Postoji mogućnost da će se muškarac u vezi ili braku malo promijeniti, ali takve promjene neće biti dugog vijeka. Djeca spašavaju brak...sve su to zablude u koje nekad želimo vjerovati, no ne pomažu nam

Nekad je lakše zatvoriti očiNekad je lakše zatvoriti očiPremda se već godinama smatra da muškarci ne mogu bez seksa te da kod partnerice najprije primjećuju grudi, pokazalo se da to baš i nije točno. Također nije istina da će djeca spasiti loš brak, a da žene ne mogu bez predigre najveća je glupost koju ste ikada čuli. Saznajte pet najvećih zabluda o ljubavi i životu u dvoje!

1. Iskrena ljubav dogodi se samo jednom
Ako još uvijek s nestrpljenjem iščekuje princa na bijelom konju, vrijeme je promijenite taktiku i krenete u potragu za pravim muškarcem. Varate se ako mislite da je prirodno za života voljeti samo jednu osobu. Kada se najmanje budete nadali upoznati ćete osobu s kojom ćete provesti ostatak života, ali to ne mora značiti da je on vaša srodna duša.

2. Moja ljubav će ga promijeniti
Postoji mogućnost da će se muškarac u vezi ili braku malo promijeniti, ali takve promjene neće biti dugog vijeka. Prije nego se odlučite uploviti u bračnu luku, dobro razmislite nadopunjavate li jedno drugo u potpunosti i da li ste u stanju prihvatiti sve njegove mane. U protivnom su svađe u vašem braku neizbježna pojava.

3. Muškarci vole velike grudi
Iako o tome ne prestaju govoriti pripadnicima jačeg spola seks nije najvažnija stvar na svijetu. Da su opterećeni velikim grudima također je jedna od najvećih laži koje ste čuli u životu jer većina muškaraca na prvom spoju uopće ne primjećuje grudi djevojke preko puta.
Za seks također nisu uvijek raspoloženi jer i oni imaju potpuno pravo biti umorni.

4. Žene ne mogu bez predigre
Žene itekako mogu mogu bez predigre. Naime, kada se stvari u spavaćoj sobi događaju spontano, sasvim je normalno da partneri odmah krenu u akciju, naravno bez predigre jer će ih dugotrajan uvod iznervirati i velike su šanse da će sve završiti neslavno.

5. Djeca spašavaju brak
Većina parova koji se ne mogu pohvaliti sretnom bračnom zajednicom, ostaju s partnerom radi djece. No, potomci ni na koji način ne mogu spasiti loš brak.
Razvodi su česta pojava u brakovima gdje je supružnicima karijera na prvom mjestu i jedni drugima ne posvećuju dovoljno pažnje, a nesvjesno zanemaruju i djecu.

Vezane vijesti

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Muškarci koji varaju svoje supruge imaju veće izglede pretrpjeti srčani udar od onih koji ostaju vjerni, pokazalo je novo talijansko istraživanje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika