16.09.2009. / 10:55

Autor: Andrea Belin

Denis Latin: Zbog Hloverke sam siromašan kao crkveni miš

Dok je raspolagao s trideset tisuća kuna mjesečne plaće, novinar HTV-a podigao je nekoliko kredita čije su se rate popele na nešto manje od deset tisuća, koliko otprilike sada iznosi njegova plaća, i zbog toga trenutačno mjesečno raspolaže s manje od tisuću kuna

Denisu Latinu je smanjena plaćaDenisu Latinu je smanjena plaćaSmanjenje plaća na Prisavlju uznemirilo je tamošnje zaposlenike. Kao što je bilo za očekivati, najveće razočaranje pokazao je negdašnji urednik "Latinice", Denis Latin.

Naime, Latinu su do nedavno mjesečna primanja iznosila trideset tisuća kuna, a nakon rezanja plaće spustila su se na deset tisuća kuna.

"Ovog trena u mom hladnjaku možete naći samo jedan paketić smrznutog putra. Kako da se posvetim svojim emisijama kad većinu vremena razmišljam o hrani, a ne o poslu! Zbog Hloverke sam siromašan kao crkveni miš, s tom razlikom da ja sir odavno ne mogu vidjeti ni u mišolovci", kazao je Latin za magazin Arenu.

Doduše, dok je raspolagao s trideset tisuća kuna mjesečno, novinar HTV-a podigao je nekoliko kredita čije su se rate popele na nešto manje od deset tisuća i zbog toga trenutačno mjesečno raspolaže s manje od tisuću kuna.

Latin je razočaranje pokazao i na svom Facebook profilu. Tamo se zalaže za odlazak Vanje Sutlića i Hloverke Novak Srzić s javne televizije.

Vezane vijesti

Latinov povratak u Dnevnik

Latinov povratak u Dnevnik

Denis Latin vraća se u središnji Dnevnik. Godinu i pol od ukidanja njegove 'Latinice' i preseljenja na poslove 'osmišljavanja nove unutarnjopolitičke… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika