20.09.2009. / 23:00

Autor: Ivana Matić

Prvi bračni dani Larise Navojec: Goran je taj koji donosi odluke

Sedmogodišnju ljubavnu vezu bjelovarski glumac Goran Navojec i koreografkinja i plesačica Larisa Lipovac okrunili su 5. rujna vjenčanjem u crkvi Gospe od Spilica na otoku Visu. Svadbena večera održana je u Vili Kaliopi, a dan kasnije slavlje su nastavili na pješčanoj plaži u viškoj uvali Stončica

Larisa LipovacLarisa LipovacIako su Goran i Larisa htjeli vjenčanje organizirati bez prisutnosti medija, većina njih uspjela ih je snimiti. Larisa Navojec za Extru je ispričala kako nisu htjeli pretenciozno vjenčanje, te je otkrila detalje i dojmove s vjenčanja. Nakon što se vratila s Visa, angažirala se oko jubilarne Platforme mladih koreografa koju su prije deset godina pokrenule ona i njena prijateljica, koreografkinja i plesačica Tamara Curić. Ona je bila i jedna od dviju Larisinih kuma. Nakon završetka Platforme mladih koreografa, Larisa Navojec 8. listopada kreće na jednomjesečnu turneju s predstavom "Padobranci" u produkciji Male scene iz Zagreba. U sklopu turneje nastupat će i u sydneyjskoj operi, čemu se izuzetno veseli.

EXTRA: Što se promijenilo u vašem životu od kada ste se udali?
- Promijenilo se prezime, a sve ostalo je isto. Svi se čude, ali meni je to prirodno. Možda sam malo romantična i tradicionalna. Danas udane žene nemaju baš tu naviku mijenjanja prezimena, pogotovo kad ti ime i prezime postane neka vrsta branda. No, mislim da će se vrlo brzo svi naviknuti na novo prezime. Ipak smo Goran i ja već dugo par. Živimo već sedam godina zajedno.
EXTRA: Je li po vama vjenčanje uistinu najsretniji dan u životu?
- Bilo nam je važno da je atmosfera opuštena, da su ljudi zadovoljni i da nije ništa pretenciozno. Nismo iz toga razloga niti htjeli medije, jer smo htjeli da se svi naši svadbeni gosti opuste i da se međusobno znaju. Tako je i ispalo. Svih naših 140 uzvanika bili su najbliži prijatelji i familija. Većina njih nas je zvala dan kasnije ili su nam slali telefonske poruke kako bi nam rekli da je to bilo nešto jako lijepo. Sve je izgledalo kao jedan veliki tulum. To nam je bio i cilj, jer je naša ljubav takva. Tulum, romantičan, iskren i pun ljubavi. Goranovi prijatelji Bjelovarci pobrinuli su se za glazbu. Nastupali su gudački kvartet u kojem je Goranova prijateljica iz djetinjstva Sanja Veketić, kvartet saksofona, jedan mladi bend Red Carpet koji svira na Book festu i naravno po mojoj želji DJ-i Alen Smajić iz Kontrapunkta, Ivan Mastermiks i Dražen Šivak, glumac koji kao DJ pušta odličnu glazbu.
EXTRA: Jeste li zamišljali baš takvo vjenčanje, na otoku, da traje tri dana i da je na plaži?
- Nisam tip koji previše mašta i planira. Više sam od trenutka, a takav je i Goran. (Snimio: Tomislav Čuveljak, Frizura: Salon Ruža, Šminka: Dušica Markov, Stilist: Aranka Paštrov Lucić, Asistent stilista: Marko Ezgeta, Odjeća: A 'Marie, Cipele: Re Artu)


Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Igor Pokrajac i Anastazija Vasileva: Bio je to naš najljepši dan

Igor Pokrajac i Anastazija Vasileva: Bio je to naš najljepši dan

“Do samog vjenčanja nisam imao tremu, a onda me uhvatila lagana nervoza, sve dok nisam ugledao svoju Anastaziju kako prilazi oltaru”, kaže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika