22.09.2009. / 11:35

Autor: Andrea Belin

Ante Gotovac otkrio zbog čega je bio na psihijatriji

Kontroverzni Zagrepčanin je kazao je da oca nije vidio više od dvadeset godina, a čuli su se svega tri puta, zbog čega se liječio i na psihijatriji. Da je Antu pogodio razvod roditelja, potvrdila je i njegova supruga

Ante GotovacAnte GotovacUnatoč tome što bračni par Gotovac više ne živi zajedno, u ponedjeljak je Nova Tv počela s emitiranjem dugonajavljivanog reality showa "Gotovčevi".

U prvoj epizodi gledatelji su imali priliku vidjeti od kuda potječe zagrebački poduzetnik, ali i njegova supruga Simona, a na malim ekranima pojavili su se i neki od najužih članova njihove obitelji.

Supružnici su imali veoma slično djetinjstvo jer su oboje proživjeli razvod svojih roditelja koji ih je oboje jako pogodio. Ante je navodno zbog toga i oćelavio i završio na psihijatriji. Kazao je da oca nije vidio više od dvadeset godina, a čuli su se svega tri puta.

Da je Antu pogodio razvod roditelja, potvrdila je i njegova supruga.

Antina majka također je komentirala život svoga sina. Kazala je da za sve njegove postupke pokušava naći opravdanje. Dodala je kako se unatoč tome što život nije igra, Ante uistinu razigrao.

"Napravio je neki zaokret u životu u nekom smjeru koji, očito, samo on razumije. Svaki put kažem: Bože, uputi ga na pravi put i vjerujem da će tako i biti", kazala je Antina majka.

Vezane vijesti

Analgetici nisu uvijek najbolje rješenje!

Analgetici nisu uvijek najbolje rješenje!

Hugh Laurie - šarmantni, pronicljivi, britanski ”pokvarenjak” u američkoj ulozi dr. Housea zasigurno je ulogom liječnika koji ima rješenja za sve… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika