25.09.2009. / 13:14

Autor: Hina

Patrick Swayze gotovo odbio ulogu u "Prljavome plesu"

Swayze u memoarima "The Time of My Life", koji će se idući tjedan naći na policama knjižara, piše kako mu se činilo "da je film vrlo sladunjav, zapravo obični hit za jedno ljeto"

Patrick SwayzePatrick SwayzeNedavno preminuli glumac Patrick Swayze, koji je nakon snimanja filma "Prljavi ples" postao filmska superzvijezda, gotovo je odbio ulogu u tome filmu, pročitavši scenarij za njega.

Swayze u memoarima "The Time of My Life", koji će se idući tjedan naći na policama knjižara, piše kako mu se činilo "da je film vrlo sladunjav, zapravo obični hit za jedno ljeto".

No scenarij za film "Duh" u kojemu mu je partnerica bila Demi Moore, odmah ga je oduševio. Potrudio se da redatelja Jerryja Zuckera uvjeri kako je upravo on najbolji izbor za glavnoga glumca, unatoč tomu što je Zucker izrazio sumnju da će američki glumac uspjeti dobro odglumiti ulogu osjećajnoga glavnog lika.

Swayze je umro 14. rujna od posljedica raka gušterače.

Vezane vijesti

"Prljavi ples" dobiva 'remake'

"Prljavi ples" dobiva 'remake'

Filmski klasik "Prljavi ples" iz 1987. uskoro će dobiti 'remake' u kojemu će originalnoj glazbi iz toga filma biti pridodana glazba iz šezdesetih te… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika