10.08.2009. / 12:00

Autor: Andrea Belin

Glumac Patrick Swayze rak gušterače "liječi" marihuanom

"Patrick se svaki dan nađe s bratom Donniejem kako bi zapalili joint. Dok je Patrick bio u bolnici, nalazili su se na krovu", otkrio je bliski prijetelj Patrickove obitelji

Patrick SwayzePatrick SwayzeAmerički glumac Patrick Swayze u borbi protv raka s gušteračom koji mu je dijagnisticiran u siječnju prošle godine, odlučio je liječiti pomalo čudnim metodama.

Naime, izvor blizak glumcu otkrio je da se zvijezda "Prljavog plesa" liječi marihuanom.

"Patrick se svaki dan nađe s bratom Donniejem kako bi zapalili joint. Dok je Patrick bio u bolnici, nalazili su se na krovu", otkrio je bliski prijetelj Patrickove obitelji i dodao kako se pedesetšestogodišnji glumac uistinu osjeća bolje.

Podsjetimo, bolest je posljednjih mjeseci toliko je uznapredovala da je u jednom trenutku spao na 47.6 kilograma. Navodno je rak, osim gušterače zahvatio i jetru.

Na jednoj naslovnici američkog tabloida National Enquirera izašla je fotografija na kojoj se jasno vidi da Swayze izgleda mršavo, iscrpljeno i ispijeno.

Doduše, glumac je najvaljivao liječenje nekim alternativnim metodama, no nitko nije ni pomišljao da bi se na kraju odlučio na marihuanu.

Vezane vijesti

Početak kraja rata protiv marihuane?

Početak kraja rata protiv marihuane?

Suradnik u neprofitnoj ustanovi Independent Institute Anthony Gregory piše za Huffington Post o apsurdnom američkom ratu protiv lakih droga koji se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika