26.09.2009. / 09:34

Autor: Anamarija Kronast

Tarik Filipović dobio otkaz u “Milijunašu” i ostao bez 35 tisuća kuna honorara

Razlog je njegova nepromišljenja izjava o zagrebačkoj bolnici za djecu. Tarik je kazao: “Ta bolnica u Klaićevoj trebala bi biti cijela u zlatu koliko su dobili humanitarne pomoći...ne znam gdje je završio sav taj novac.”

Tarik FilipovićTarik FilipovićČini se kako ni Tarik Filipović nije zvijezda kojoj je baš sve dopušteno. Naime, glumac, koji se kod nas više proslavio kao voditelj licencnog kviza "Tko želi biti milijunaš", više neće voditi tu emisiju.

Razlog je njegova nepromišljenja izjava o zagrebačkoj bolnici za djecu. Tarik je, naime, kazao: "Ta bolnica u Klaićevoj trebala bi biti cijela u zlatu koliko su dobili humanitarne pomoći...ne znam gdje je završio sav taj novac.".

Doduše, prisavskim se kuloarima sve češće čuje kako je ta izjava bila samo kap koja je prelila ionako prepunu čašu jer se mnogo gledatelja žalilo na Tarikov smisao za humor koji nisu smatrali duhovitim. Smatrali su da svojim izjavama ponižava natjecatelje kviza.

Stoga je direktor programa HTV-a Domagoj Burić otkazao suradnju popularnom voditelju, ali i kaznio njegove nadređene. Smijenjen je urednik Kontakt programa Mario Sedmak, a na njegovo mjesto postavljen je Tomislav Štengl.

Kažnjena je i urednica emisije Maja Jurković kojoj će biti oduzeto 30 posto od plaće, dok je urednica Zabavnog programa Elizabet Homsi prošla ipak bolje pa će joj "skinuti" svega 10 posto plaće.

Tako je, ako je vjerovati glasinama, Tarik Filipović ostao bez 35 tisuća kuna mjesečnog honorara koji je zarađivao kao voditelj kviza.

Zasad nema nikakvih glasina o novom voditelju kviza.

Vezane vijesti

Ravnatelj Baleta riječkog HNK dobio otkaz

Ravnatelj Baleta riječkog HNK dobio otkaz

Ravnatelju Baleta riječkog HNK Ivana pl. Zajca Staši Zurovcu 20. travnja otkazan je ugovor o radu zbog nepridržavanja obveza iz radnog odnosa,… Više

Komentari

registracija
27/7/09

columbo, 26.09.09. 10:58

Evala, kad nece Muhamed brdu, oce brdo Muhamedu...Hocu reci kad ovog Tarika do sad nisu smijenili, jer to katastrofalno radi, smijenio je on sam sebe tom nepromisljenoscu. Nisam u prilici pratiti Milijunasa, ali sam na Yu tube vidio nekoliko sekvenci kao Najveci gluposoni ili tako nekako...Zaista, mislio sam na koga se to odnosi - voditelja ili natjecatelja? On se beci, krevelji okrece ocima, slijeze ramenima, pa veli: Ne, ja vam ne mogu pomoci, ili da niste rekli moj konacni odgovor, mozda ste se mogli izvuci, ali ovako ne, ne, ne. Ne moze... Cudi me da nije pogledao kako to profesionalna, decentna i sarmantna dama Meryl radi. Zaista bi imao sto nauciti. Zato i velim, dobro je da ga se konacno maklo, taj nije ni bio za tako sto.


registracija
1/4/07

ulomax, 26.09.09. 11:23

Pun je kufer vec njega i njegovih bljezgarija,samo neznam zasto tolika frka oko toga.Kao da nije nezamjenjiv?


registracija
26/9/09

Sulc, 26.09.09. 14:43

Ne mogu zamisliti kviz Milijunaš i 1 protiv 100 bez Tarika. Iz Srbije sam pa mogu da uporedim Tarika sa voditeljem ovdašnjeg Milionera koji je uz to i "vlasnik firme koje ima licencu za Milionera..."- ne može se uporediti sa velikim talentom i intelektualcem Tarikom. Tarik is the Best!


registracija
8/7/09

bankar, 26.09.09. 17:01

takvom klošaru je i previše 35 tisuća kuna


registracija
26/9/09

sirokibrig61, 26.09.09. 22:31

Ostaje htv 1 bez najveće face, jedini koga je vrijedilo gledati i slušati. Duhovit, inteligentan, široke opće naobrazbe, odličan glumac i imitator, dakle neponovljiv. Zamjene mu nema. Bez njega HTV ostaje jedna kompletna žabokrečina s podobnim, nedarovitim likovima kao što su Dijana Čuljak i njoj slični. Obradovaće se TARIKU druge kuće, i te kako će im podići gledanost.


registracija
28/2/08

lepiaf, 27.09.09. 10:26

sto je to "domagoj- bozidar"? ime??? a jadno dijete, pa nije niti mogao ispasti normalan, :)))


registracija
28/2/08

lepiaf, 27.09.09. 10:27

re: ulomax

malo te bune negacije negacija, :)))


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika