06.10.2009. / 12:03

Autor: Andrea Belin

Goran Navojec i Larisa Lipovac iduće godine će postati roditelji

Za sada su se samo oglasili njihovi prijatelji koji tvrde da su Goran i Larisa presretni viješću da će uskoro postati roditelji, no novopečeni par vijest ne želi komentirati jer izbjegavaju razgovarati o privatnom životu

Larisa i Goran NavojecLarisa i Goran NavojecPosljednjih dana kuloarima se priča da će supružnici Goran Navojec i Larisa Lipovac uskoro po prvi put postati roditelji. Doduše, novopečeni supružnici ova nagađanja nisu potvrdili niti demantirali, međutim ukoliko se vijest pokaže istinitom, postati će kristalno jasno zašto su, nakon dugogodišnje veze, glumac i koreografkinja u kratkom periodu odlučili uploviti u bračnu luku.

Za sada su se samo oglasili njihovi prijatelji koji tvrde da su Goran i Larisa presretni viješću da će uskoro postati roditelji.

Inače, glumac i plesačica, ujedno i vlasnica plesnog centra "Tala" vjenčali su se 5. rujna na otoku Visu.
Samo petnaest dana nakon vjenčanja Larisa je novinarima magazina Extre otkrila što se u ta dva tjedna njezinom životu promijenilo.

"Promijenilo se prezime, a sve ostalo je isto. Svi se čude, ali meni je to prirodno. Možda sam malo romantična i tradicionalna. Danas udane žene nemaju baš tu naviku mijenjanja prezimena, pogotovo kad ti ime i prezime postane neka vrsta branda. No, mislim da će se vrlo brzo svi naviknuti na novo prezime. Ipak smo Goran i ja već dugo par. Živimo već sedam godina zajedno", kazala je supruga bjelovarskog glumca i dodala kako je to uistinu za nju bio najsretniji dan u životu.

Vezane vijesti

Peaches Geldof rodila

Peaches Geldof rodila

Peaches Geldof, 23-godišnja kći Boba Geldofa prošlog je vikenda na svom Twitter profilu napisala: "Da, istina je da sam postala mama! Moj maleni… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika