08.10.2009. / 15:10

Autor: Totalsport

Otac Jelene Dokić u zatvoru započeo štrajk glađu

Odvjetnica Damira Dokića, oca australske tenisačice Jelene, izjavila je da je njegov klijent započeo štrajk glađu u znak protesta zbog zatvorske kazne duge 15 mjeseci...

Jelena DokićJelena DokićDokić je iza rešetaka završio zbog prijetnji australskoj ambasadorici u Beogradu, kao i zbog nelegalnog posjedovanja oružja. Sudska odluka, na koju se prvotno žalio, potvrđena mu je i na ponovljenom suđenju na Općinskom sudu u Rumi.

Bosiljka Đukić rekla je medijima da je u četvrtak saznala od Dokićeve supruge kako njen klijent odbija hranu i vodu, te da će ga već u petak posjetiti u zatvoru.

Dokić je uhićen u svibnju nakon navodnih izjava da će raznijeti automobil ambasadorice Claire Birgin ukoliko ona ne obustavi pisanje negativnih članaka koji se o njemu objavljuju u Australiji.

Preciznije, Dokić je najavio da će Birgin “zoljom ubiti usred Beograda ukoliko ne reagira na izmišljeni intervju u australskoj tiskovini”. U tom intervjuu Jelena navodi da ju je otac fizički i mentalno zlostavljao, a ovaj opovrgava takve navode govoreći da je cijela priča izmišljena.

Osim "ugrožavanja sigurnosti visoke diplomatske predstavnice", kako stoji u optužnici, policija je otkrila da Dokić nelegalno posjeduje oružje. Vlasnik je dviju bombi i 20 metaka kalibra 357 za koje ne posjeduje dozvolu.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika