11.10.2009. / 23:00

Autor: Nacionalova redakcija

Slavica Knežević: Svakodnevne molitve za sinovo ozdravljenje

Glumci i bivši supružnici Slavica Knežević i Marko Torjanac proživaljavaju teško razdoblje. Njihov sin, 17-godišnji Jan Torjanac, stradao je u prometnoj nesreći i pao u komu, a liječnici u zagrebačkoj Kliničkoj bolnici Sestara Milosrdnica bore se za njegov život

Slavica KneževićSlavica KneževićNakon što je na njega u ponedjeljak popodne na pješačkom prijelazu na Selskoj cesti naletio automobil Opel Zafira, teško ozlijeđeni Jan hitno je prevezen u bolnicu i sada leži na odjelu neurokirurgije.

Zabrinuti roditelji ondje čitav tjedan bdiju odbijajući svaku pomisao da se njihov jedinac neće oporaviti.
"I liječnici i mi polažemo nade da će se njegov mladi organizam uspjeti izboriti i ne zamišljamo da je moguće išta drugo. Moramo zadržati pozitivne misli i moliti se za njega", izjavio je Marko Torjanac za Večernji list.

Slavica Knežević, inače uvijek vedra i optimistična, ovaj put bila je posve shrvana i nije odgovarala na telefonske pozive, a obiteljska drama s kojom su se suočili potresla je mnoge njihove poznanike kao i ljubitelje kazališta.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Vukla muškarca pod automobilom nekoliko kilometara

Vukla muškarca pod automobilom nekoliko kilometara

Muškarac (54) koji je jutros oko 2.30 sati mrtav pronađen na Čiovu s područja je Trogira i stradao je u prometnoj nesreći zbog čega je ženska osoba… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika