13.10.2009. / 13:05

Autor: Andrea Belin

Bore otkrivaju zdravstveno stanje, talente i karakter

Nitko ih ne voli, no one nam govore i više nego što mislite. No, pažljivo pogledajte jer, primjerice, tri vertikalne linije između obrva označavaju ambicioznu osobu, međutim tri iskrivljenje linije javljaju početak psihičkih poremećaja

Bore odaju karakterBore odaju karakterBore na licu otkrivaju naše godine, no osim toga, u nekoliko linija na čelu zapisano je naše zdravstveno stanje, talent i karakter. Primjerice, dvije ili tri horizontalne linije karakteristične su za snalažljive osobe dok raštrkane horizontalne linije javljaju početak neke ozbiljne bolesti. Saznajte što o vama govore najizraženije bore koje imate na licu!

Sreća
Jedna uočljiva horizontalna linija koja prolazi sredinom čela, znak je lijepog i sretnog života. Takve osobe biti će uspješne na svim područjima, a naročito u ljubavi.

Snalažljivost
Dvije do tri horizontalne linije na čelu karakteristične su za uspješne i snalažljive osobe. Tri vodoravne linije pojavljuju se na čelu umjetničkih duša i osoba s izrazitim smislom za humor.

Popularnost
Nekoliko uzastopnih horizontalnih linija preko čela ukazuju na izuzetno popularnu osobu. Takvi ljudi imaju puno prijatelja i uvijek su omiljeni u društvu. Očekuje ih svijetla budućnost jer velike su šanse da će postati slavni, naravno ukoliko to zaista žele.

Bolest
Osobe koje na čelu primjećuju kratke i raštrkane linije trebale bi posjetiti liječnika jer velike su šanse da ih je zahvatila neka bolest. Često su to mrzovoljne osobe koje ne znaju što žele od života.

Teška sudbina
Dugačka vertikalna linija na sredini čela nije dobar znak. Kineski stručnjaci koji se bave fiziognomijom tvrde da je takva linija karakteristična za osobe koje nemaju idealan odnos sa svojom boljom polovicom. Doduše, "viseća igla", kako ju nazivaju kineski fiziognomisti, pojavljuje se na čelu osoba koje su na izuzetno visokom položaju.

Ambicioznost
Tri vertikalne linije između obrva označavaju ambicioznu osobu, međutim tri iskrivljenje linije javljaju početak psihičkih poremećaja.

Slava
Neobične linije na čelu u obliku romba uglavnom se pojavljuju na čelu pisaca, slikara, glazbenika.. Dakle, riječ je o izuzetno poznatim i slavnim osobama.

Samci
Ukoliko osoba ima tri nimalo privlačne linije ispod očiju, velike su šanse da će se uskoro osloboditi bračne dužnosti.

Rođenje sina
Kratke crtice oko usana na licu trudnice javljaju ženi da će postati majka djeteta muškog spola. Ukoliko nema nikakvih linija na tom području, može biti sigurna da će roditi kćer.

Uspjeh
Kada se dvije kratke linije pojave na predjelu između obrva možete biti sigurni da je riječ o uspješnoj osobi, naročito na poslovnom planu. Osim toga, takva osoba je odličan organizator i ona posjeduje sve potrebne kvalitete za uspješnu karijeru.

Vezane vijesti

Znanstvenici potvrdili genetsko podrijetlo migrene

Znanstvenici potvrdili genetsko podrijetlo migrene

Europski i australski znanstvenici otkrili su četiri nova gena koje se povezuje s najčešćim oblikom migrene, što upućuje na njezin nasljedni… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika