15.10.2009. / 12:23

Autor: Andrea Belin

Karijera važnija od ljubavi: Mario Ančić prekinuo s djevojkom

Dvadesetpetogodišnji tenisač iz Splita najavio je skorošnji povratak na teniske terene jer su nalazi posljednjih pretraga koje je obavio u SAD-u pokazali da je zdrav. O ljubavnom životu tenisač nije želio puno govoriti jer se sada želi koncentrirati samo na tenis

Mario AnčićMario AnčićOvih dana kuloarima se priča da je jedan od najboljih hrvatskih tenisača Mario Ančić ponovno slobodan. Naime, davedesetpetogodišnji Splićanin je navodno prekinuo vezu s dugogodišnjom djevojkom Doris Goleš. Da mu uistinu u ljubavnom životu ne cvjetaju ruže dalo se naslutiti kada je izbjegavao razgovarati o Doris.

Na pitanje kako funkcionira njihova veza na daljinu Mario je ostao bez teksta, kazao je da trenutačno samo razmišlja o svom zdravlju i povratku na teniske terene. Vjenčanje mu nije ni na kraj pameti.

U rujnu je u klinici u sklopu Sveučilišta Harvard obavio sve liječničke preglede za mononukleozu i štitnjaču koji su pokazali da je potpuno zdrav. Unatoč bolesti, priznao je da se ovog ljeta uistinu odmorio, s prijateljima je obilazio hrvatsku obalu, čitao i jedrio.

Osim toga, na pravnom fakultetu na Harvardu po drugi put u sedam mjeseci tenisač je održao predavanje iz sportskog prava o klađenju i dopingu.

Na kraju je priznao da u budućnosti namjerava ostati u Zagrebu jer se u glavnom gradu Hrvatske osjeća kao kod kuće.

Inače, Ančić ne igra tenis još od svibnja i turnira u Kitzbuhelu gdje je ponovno osjetio posljedice mononukleoze koju je prebolio u 2008. godini.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika