17.10.2009. / 16:00

Autor: Andrea Belin

Make up savjeti: Šminka kao sredstvo zavođenja

Crveni ruž, maskara i svjetlucavo mlijeko za tijelo samo su neki detalji dekorativne kozmetike koje morate pribaviti ako muškarca želite oboriti s nogu

Rumenim obrazima muškarci ne mogu odoljetiRumenim obrazima muškarci ne mogu odoljetiNeverbalni znakovi često puta znaju biti presudni prilikom zavođenja pripadnika suprotnog spola. Nekoliko treptaja očima, muškarce ostavlja bez daha. Ukoliko vam se već duže vrijeme sviđa određeni muškarac, vrijeme je da saznate kako uz nekoliko jednostavnih trikova možete privući njegovu pažnju!

Lice

Preplanula koža djeluje seksepilnije, naročito ako nije oštećena od sunca. Rumeni obrazi uvijek su poželjni pa prije nego pohitate u osvajanje muškarca, na svoje obraze nanesite rumenilo u ružičastoj ili brončanoj nijansi.

Usne

Muškarci ne mogu odoljeti punim usnama. Dakle, smatrate li da vaše usne nisu dovoljno pune i rumene, olovka i ruž za usne uvijek bi se trebali nalaziti u vašoj kozmetičkoj torbici.

Oči

Zna se da muškarci najviše pažnje poklanjaju zločestim djevojkama. Zamagljen pogled odražava loše ponašanje, ali na pozitivan način. Stoga, tamna olovka za oči i sjajilo svjetlijih tonova dovesti će vaše oči u prvi plan. Obratite pažnju i na trepavice jer slijepljenim i neurednim trepavicama nećete ostaviti dobar dojam.

Kosa

Gusta i sjajna kosa je vrlo seksi, ali gelovi i lak na kosi nisu osobito privlačni. Velike količine ovih preparata samo će spustiti kosu umjesto da ju učine mekanom i lepršavom. Dovoljno ćete učiniti ako kosu perete šamponima koji povećavaju volumen. Nakon sušenja na vrhove nanesite preparate koji će vašu kosu učiniti sjajnom.

Nokti

Nokti bez laka možda djeluju urednije, ali u igri zavođenja najjači efekt ipak izazivaju oni u crvenoj boji. Pri tome obratite pažnju da su nokti kratki i savršeno uredni.

Tijelo

Preplanula koža uvijek je djelovala provokativno na pripadnike jačeg spola. Dakle, u tijelo utrljajte hidratantno mlijeko koje sadrži svjetlucave čestice.

Vezane vijesti

Postoji li globalni ideal ljepote?

Postoji li globalni ideal ljepote?

"Stvarno mi je dosta ove tiranije u modi. Zbog toga sad živim u Berlinu. Berlin je puno slobodniji", tvrdi španjolsko-kolumbijski modni dizajner… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika