04.11.2009. / 10:58

Autor: Andrea Belin

Marina Perazić otkriva: Vlado Georgiev je vrlo dobar ljubavnik

Dok su stanari na srpskoj Farmi igrali popularnu "Igru istine", pjevačica Maja Nikolić upitala je Marinu kakav je Georgiev ljubavnik kazavši joj da ga ocijeni od jedan do pet. Perazić je kroz smješak kazala da je vrlo dobar

Marina PerazićMarina PerazićNakon što se pohvalila da je bila u vezi s Momčilom Bajagićem Bajagom i da je pjevač pjesmu "Kad hodaš" posvetio njoj, bivša članica grupe Denis&Denis odlučila je otkriti javnosti kakav je u krevetu pjevač Vlado Georgiev.

Kobna "Igra istine"
Naime, dok su stanari na srpskoj Farmi igrali popularnu "Bocu istine", pjevačica Maja Nikolić upitala je Marinu kakav je Georgiev ljubavnik kazavši joj da ga ocijeni od jedan do pet. Marini nije dugo trebalo da joj odgovori, štoviše kroz smiješak je kazala da je on "vrlo dobar ljubavnik", a ocijenila ga je četvorkom.
Ostatak ekipe je iznenadila ova ocijena jer nisu očekivali da će Perazić uopće odgovoriti na postavljeno pitanje.

Marina je bila u vezi s Bajagom
Podsjetimo, Marina je svojedobno priznala da je osamdesetih godina bila u kratkoj, ali burnoj vezi s glazbenikom Momčilom Bajagićem Bajagom. Objasnila je kako je Bajaga tada bio "druga gitara u Ribljoj čorbi i da je imao hrpu para".

Marina Perazić u finalu
Nakon toga priznanja, ostatak stanara počeo je Marinu gledati drugačijim očima, a ukoliko im otkrije još sočnih detalja iz svog privatnog života, uopće ne sumnjamo da će Perazić ostati do finala.

Vezane vijesti

WTA Sydney: Azarenki prvi naslov u 2012. godini

WTA Sydney: Azarenki prvi naslov u 2012. godini

Bjeloruska tenisačica Viktorija Azarenka pobjednica je ženskog WTA turnira u australskom gradu Sydneyju. Slavila je treća igračica svijeta protiv… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika