04.11.2009. / 12:55

Autor: Andrea Belin

Jacques Houdek: Nisam tražio 4000 eura za tri minute pjevanja

Pjevač tvrdi da nije tražio novac za nastup na Međimurskom festivalu. Osim toga kazao je da mu ova manifestacija nije uopće zanimljiva

Jacques HoudekJacques HoudekNakon što je u javnost procurila informacija da je dvadestosmogodišnji pjevač Jacques Houdek, za razliku od ostalih izvođača koji će nastupati besplatno, za nastup na Međimurskom festivalu tražio četiri tisuće eura, oglasio se i Jacques.

Jacques nije tražio novac
Naime, pjevač je demantirao izjavu direktora ove manifestacije Davora Dominića.

Houdek tvrdi da za isti dan kada bi trebao nastupiti u Čakovcu, ima ponudu za gažu vrijednu četiri tisuće eura, a s obzirom da je svjestan da mu Međimurski festival ne može ponuditi toliko, odbio je nastupiti na njemu.

Osim toga, ovakva mu vrsta manifestacije nije uopće zanimljiva i to je jedan od razloga zašto ne želi pjevati u Čakovcu.

Pjevač ne poznaje niti jednog izvođača

Dodao je kako nije kritizirao svoje kolege jer na popisu izvođača nije bilo Zorice Kondže, Emilije Kokić niti Antonije Šole kao što je najavljeno, štoviše on niti jednog izvođača koji će navodno nastupati besplatno, ne poznaje. Na kraju je samo kazao da ga užasno živcira što se netko reklamira preko njegovog imena.

Inače, Međimurski festival održava se u Čakovcu od 4. do 6. prosinca.

Vezane vijesti

Jacques Houdek osuđen na 3 mjeseca zatvora

Jacques Houdek osuđen na 3 mjeseca zatvora

Pjevač Zeljko Houdek zvani Jacques treći puta u dvije godine osuđen je na zatvorsku kaznu zbog prijetnji novinaru Vedranu Strukaru. Sudac Općinskog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika