05.11.2009. / 13:40

Autor: Andrea Belin

Dikan nagovorio kćer Lanu da optuži Vlatku Pokos za zlostavljanje

Kći zagrebačkog poduzetnika optužila je bivšu maćehu Vlatku Pokos da ju je fizički i verbalno zlostavljala. Međutim, defektologinja je primjetila da djevojčica koristi izraze koji nisu primjereni za njezinu dob pa se pretpostavlja da joj je predhodno objašnjeno što i kako mora reći

Josip RadeljakJosip RadeljakLana Radeljak, devetogodišnja kći zagrebačkog poduzetnika Josipa Radeljaka koju ima iz braka s pokojnom glumicom Enom Begović, svjedočila je u srijedu videolinkom protiv njegove druge bivše supruge Vlatke Pokos.
Inače, Dikan je optužio Pokos da je, dok su bili u braku, fizički i verbalno zlostavljala malenu djevojčicu, a ove optužbe u srijedu je na zagrebačkom Županijskom sudu potvrdila i Lana.

Defektologinja otkrila prevaru

Kako piše Jutarnji list, Lana je priznala da ju je Vlatka tukla, a kazala je da joj se obraćala i pogrdnim izrazima poput "kozo" i "glupačo". Osim toga, kada nije htjela jesti, kako tvrdi djevojčica, Vlatka ju je tukla vilicom.
Međutim, tijekom ispitivanja defektologinja je primjetila da se djevojčica koristi izrazima koji nisu primjereni za njezinu dob pa se pretpostavlja da joj je predhodno bilo objašnjeno što i kako mora reći.

Moderan ili klasičan odgoj

Doduše, voditeljica i pjevačica je već nekoliko puta izjavila da se znalo dogoditi da je na Lanu, kada je smatrala da je potrebno, podigla glas i lagano ju udarila, međutim to se ne bi moglo nazvati fizičkim, odnosno verbalnim zlostavljanjem. No, ako se na kraju Vlatki dokaže krivnja, prijeti joj kazna zatvora u trajanju od pet godina.

Vezane vijesti

Čačić podliježe mađarskom pravosuđu

Čačić podliježe mađarskom pravosuđu

Prvi potpredsjednik vlade i ministar gospodarstva Republike Hrvatske Radimir Čačić, optužen za izazivanje prometne nesreće 2010. s dvije poginule… Više

Komentari

registracija
10/11/09

ruvil, 16.11.09. 13:07

Dikan je stari jarac a Vlatka je prava patka!!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika