12.11.2009. / 11:06

Autor: Andrea Belin

Ante Gotovac korak do bankrota, a Simona kupuje trosobni stan

Manekenka se na jučrašnjem otvorenju jednog od najvećh shopping centara, West Gatea pojavila sa svojom majkom Tamarom Trpkov i najavila je da planira kupiti stan. Osim toga, kazala je da se više ne namjerava baviti manekenstvom

Simona GotovacSimona GotovacOtkako je napustila svog, uskoro bivšeg supruga Antu Gotovca, Simona ipak nije propala. Naime, manekenka se na jučerašnjem otvorenju jednog od najvećih shopping centara, West Gatea pojavila s majkom Tamarom Trpkov i najavila da planira kupiti stan.

"Bacila sam oko na jedan trosobni stan s dva balkona u koji se uskoro selim, a planiram ga i otkupiti", kazala je Simona i dodala kako dobro zarađuje jer ima jako puno gaža. Manekenstvom se više ne namjerava baviti.

"Manekenstvu se ne planiram vratiti, osim ako ponekad ponesem koju reviju nekom dizajneru iz prijateljstva", otkrila je uskoro bivša Antina supruga.

S druge strane, njemu u posljednje vrijeme u životu i ne ide baš najbolje.

Petra prekinula s Antom

Podsjetimo, prije nekoliko dana je prekinuo s novom djevojkom, Osječankom Petrom Svirić koja ga je, tako barem tvrde neimenovani izvori, ostavila jer nije zadovoljna njegovim stanjem na bankovnom računu.
Doduše, i sam Ante je kazao da više ne želi biti u vezi s djevojkom koja ne može odoljeti brendiranoj odjeći.

Vezane vijesti

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Američki mediji prenose kako su nakon četiri mjeseca veze prekinuli glumci Amanda Seyfried i Josh Hartnett. Iako svoju vezu nikad nisu javno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika