12.11.2009. / 13:27

Autor: Andrea Belin

Lindsay Lohan i pokojni Heath Ledger bili su u tajnoj ljubavnoj vezi

S obzirom da su i Lindsay i Heath bili jedni od medijski najeksponiranijih glumaca teško je povjerovati u istinitost ove informacije, međutim glumičina majka Dina tvrdi da je njezina kćer zaista bila u tajnoj vezi s pokojnim glumcem

Lindsay LohanLindsay LohanDina Lohan, majka kontroverzne glumice Lindsay Lohan izjavila je nedavno u jednom telefonskom razgovoru sa svojim bivšim suprugom Michaelom Lohanom da je njezina kćer bila u ljubavnoj vezi s tragično preminulim glumcem Heathom Ledgerom.

"Lindsay je bila u vezi s Heathom i onog dana kad je umro. Ne znam je li ti pričala o tome, ali ja sam je pokušavala odvojiti od njega", kazala je Dina i dodala da je njezina kćer u to vrijeme miješala alkohol i tablete za smirenje i zbog toga je mogla završiti poput Heatha no , na svu sreću, ipak nije.

Snimku razgovora proslijedio je Lindsayin otac

S obzirom da su i Lindsay i Heath bili jedni od medijski najeksponiranijih glumaca teško je povjerovati u istinitost ove informacije.

Inače, snimku ovog uistinu zanimljivog telefonskog razgovora posjeduje internetski portal "Radar", koji ju je prema nekim pretpostavkama, dobio od Lindsayinog oca, Michaela Lohana.

Podsjetimo, Heath Ledger je umro 22. siječnja 2008. godine od smrtonosne kombinacije lijekova. Iza sebe je ostavio kćer Matildu koju je dobio u kratkom braku s glumicom Michelle Williams.

Vezane vijesti

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry ponovno je zaljubljen! Srce mu je osvojila pjevačica popularne britanske pop grupe The Saturdays, 24-godišnja Mollie King. Ona i Harry… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika