13.11.2009. / 15:22

Autor: Boris Bilas

Čačić: Steže se 'davilica' Ive Sanadera oko vrata premijerke Kosor

"Radi se o imenovanju čiji je prvenstveni cilj je utišati kritike rada Vlade koje su dolazile uglavnom od Hrvatske udruge poslodavaca"

Predsjednik HNS-a Radimir ČačićPredsjednik HNS-a Radimir Čačić

Na promjene koje su se dogodile u hrvatskoj Vladi i na imenovanje novog ministra gospodarstva Đure Popijača i dva nova potpredsjednika u liku Ivana Šukera i Darka Milinovića reagirao je i predsjednik HNS-a Radimir Čačić koji smatra kako promjene u Vladi pokazuju da se zapravo ništa važno ili novo nije dogodilo, nego i dalje vlada situacija labilne ravnoteže.

"Iz imenovanja potpredsjednika Milinovića i Šukera jasno je da se, s jedne strane, steže "davilica" Ive Sanadera oko vrata premijerke Kosor i njegov utjecaj opet jača, a s druge je dokazana nesposobnost ove Vlade dodatno podcrtana i nagrađena", kaže predsjednik HNS-a Radimir Čačić, koji dodaje kako je novi ministar gospodarstva osoba bez političkog utjecaja i snage.

"Radi se o imenovanju čiji je prvenstveni cilj je utišati kritike rada Vlade koje su dolazile uglavnom od Hrvatske udruge poslodavaca, s obzirom da sindikati nisu bili u stanju ozbiljno prigovoriti katastrofalnom stanju gospodarstva do kojeg nas je dovela politika HDZ-ovih Vlada", kaže Čačić.

Vezane vijesti

'Nema više naplaćivanja opomena'

'Nema više naplaćivanja opomena'

Vlada je Hrvatskom saboru uputila Prijedlog zakona o javno-privatnom partnerstvu. Prema riječima prvog potpredsjednika i ministra gospodarstva… Više

Komentari

registracija
5/2/08

mrvabrada, 13.11.09. 15:58

Nije mi jasno da tog mafijaša stalno citirte'''??? Najveće korupcionaš i lopina dijeli lekcije, to mi zvući kao Vuk i Crvenkapica.


registracija
1/4/07

ulomax, 13.11.09. 17:13

Ljudi taj Cacic i njgovi kumovi i pajdasi iz NEXE grupe i ini su za vrijeme koalicijske vlasti gradili stanove za invalide rata po cijeloj HR.U zgrade nije ulozeno ni 60% materijala i opreme koja je bila u projektnoj dokumentaciji a naplacena je od ministarstva Branitelja.Dokazano nalazom instituta za gradjevinu iz Osjeka na zgradi izgradjenoj u SL.BroduNa tom je objektu zamraceno 7-8mil KN.On prica o postenju krvavu mu mamu jebem!


registracija
15/8/09

vergilia, 13.11.09. 18:17

Činjenica JESTE da su nam zdravstvo i državne financije u katastrofalnom stanju, pa su po logici stvari Milinović i Šuker nagrađeni za nesposobnost. To što je to izrekao Čačić, ne mijenja tu činjenicu. ..:))


registracija
7/11/09

prodajsve, 13.11.09. 18:48

Koliko vas ima sokolovi iz sredisnjice sta dezurate po webu sunce vam krvavo ko li vas placa???
Valjda ovi sta su milijarde prebacili vani. Ne milijune. Jooooo kad se ovo sve respadneeeee ... znate sta vas ceka??


registracija
8/8/09

tovar62, 14.11.09. 02:06

pomalo Cacicu i ti ces biti dodirljiv....


registracija
8/8/09

tovar62, 17.11.09. 07:32

nisii ni Raomire daleko od omce


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika