18.11.2009. / 17:43

Autor: Andrea Belin

Željko Joksimović djevojci posvetio novi album

S obzirom da je glazbenik već više od godinu dana u vezi s voditeljicom Jovanom Janković sasvim je logično da je pjesmu "Ljubavi" za koju je snimio i spot, posvetio upravo njoj. Inače, tekst za pjesmu napisao je Momčilo Bajagić Bajaga

Željko JoksimovićŽeljko JoksimovićNije tajna da je srpski pjevač Željko Joksimović nakon četiri godine pauziranja napokon izdao novi album. S obzirom da je glazbenik već više od godinu dana u vezi s voditeljicom Jovanom Janković sasvim je logično da je, doduše na razočarenje mnogih obožavateljica, pjesmu "Ljubavi" za koju je snimio i spot, posvetio upravo njoj.

"Jovana mi je često bila i inspiracija i konzultantica. Važno mi je mišljenje svih dragih ljudi, a naravno i njezino. Mislim da joj se sviđa više pjesama, a koja najviše, to biste morali pitati nju", kazao je pjevač za srpski "Blic".

Doduše, Joksimović nikada nije volio iznositi u javnost detalje o svom privatnom životu. Slično se dogodilo kada je prohodao i sa svojom sadašnjom djevojkom.

Međutim, tridesetsedmogodišnji pjevač ne dozvoljava da zbog karijere i ljubavi zapostavi ulogu oca, te i pored brojnih obaveza, svakog dana pronalazi vremena za svoju Minu, kćer koju ima iz prvog braka. Planira li uskoro uploviti u bračnu luku sa svojom sadašnjom djevojkom, Željko još uvijek ne želi otkrivati.

Vezane vijesti

Početak kraja Madonne

Početak kraja Madonne

Pop kraljica Madonna mogla bi izgubiti tu titulu - naime, njezin novi album "MDNA" jako se loše prodaje, točnije, pad prodaje njenog albuma u drugom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika