20.11.2009. / 13:19

Autor: Andrea Belin

Amy Winehouse završila u bolnici jer joj se raspadaju grudi

Otac kontroverzne pjevačice tvrdi da njegova kći nije hospitalizirana zbog miješanja tableta. Amy je prošlu nedjelju primljena u bolnicu zbog problema sa silikonskim umecima u njezinim grudima

Amy WinehouseAmy WinehousePoznato je da je dvadesetčetverogodišnja pjevačica Amy Winehouse završila u bolnici prošlu nedjelju. Prvotno se smatralo da je hospitalizirana zbog mješanja previše tableta, međutim pokazalo se da to nije točno.

Kako tvrdi otac kontroverzne pjevačice, Mitch Winehouse, primljena je u bolnicu jer su joj procurile silikonske umeci u grudima.

"Amy nije hospitalizirana zbog prehlade. Njezino zdravstveno stanje je dobro, samo je nešto procurilo", kazao je Mitch u svojem internetskom showu Showbiz Rant.

Unatoč problemima s inplantatima koje je platila trideset i pet tisuća funti, Amy već razmišlja o novoj operaciji. Izvor blizak pjevačici potvrdio je da želi staviti umetke i u svoju stražnjicu.

"Amy želi otići na novu operaciju i staviti umetke u stražnjicu kako bi postigla "pin-up" izgled", rekao je neimenovani izvor blizak pjevačici.

Vezane vijesti

Timošenko prebačena u bolnicu

Timošenko prebačena u bolnicu

Bivša ukrajinska premijerka Julija Timošenko prebačena je u srijedu ujutro iz zatvora u Harkivu u bolnicu tog grada na istoku Ukrajine na liječenje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika