20.11.2009. / 17:14

Autor: Andrea Belin

Okršaj s policijom: Pijani Ante Gotovac ipak prošao bez kazne

Nakon što se nije uspio kandidirati za predsjednika, a svojedobno ga je napustila i supruga Simona, Ante Gotovac opet luduje zagrebačkim ulicama. Osim što je upravljao neregistriranim automobilom, odbio je i alkotest

Ante GotovacAnte GotovacZagrebačkom poduzeniku Anti Gotovcu u posljednje vrijeme u životu ne ide baš najbolje. Osim što ga je napustila supruga Simona, Ante se nije uspio kandidirati ni za predsjednika.

Divlja vožnja

Zato je odlučio utopiti tugu u alkoholu. Kako doznaje portal "Poskok Online", Antu je u četvrtak uhvatila policija u neregistriranom automobilu kako divlja zagrebačkim ulicama.

Muke po alkotestu

Kada su mu ponudili alkotest, kazao je da ga ne zna koristiti. Međutim, nakon dužeg razgovora podvrgao se testu, koji je, kako je bilo i za očekivati, pokazao da je poduzetnik pod utjecajem alkohola.


I dok su se momci u uniformama dogovarali u svom automobilu kako će ga kazniti, Ante je telefonirao, a što je najzanimljivije, nakon deset minuta je napustio mjesto "zločina" u nepoznatom smjeru, bez ikakve kazne.

Vezane vijesti

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

“Valentinovo mi ne znači puno kada sam sama, kada nisam zaljubljena”, izjavila je Simona Šajn prošle godine uoči Dana zaljubljenih, no čini se kako… Više

Komentari

registracija
24/6/09

Schengen, 20.11.09. 21:33

Propalica,koji je u žutim novinama proglašen za poduzetnika.


registracija
27/7/09

verina, 21.11.09. 06:33

Lijepo! Nakon ovoga, nitko više ne bi trebao platiti kaznu kad ga ulove da pijan vozi neregistrirani auto.


registracija
10/11/09

ruvil, 21.11.09. 20:32

Eto najboljeg primjera korupcije u nas da svako
smece moze raditi sta hoce ako pozna nekog
na polozaju. Sramota za Hrvatsku!!!


registracija
9/11/09

superhik, 24.11.09. 18:51

Poznati americki poduzetnik Alphonso (Al) Capone je takodjer ima par manjih problema sa snagama reda i mira te je zavrsio na malom otocicu ispred San Franciska, mislim da se zvao Alcatraz. Pozdrav od hrvatskog poduzetnika Superhika koji krade siromasnim da bi dao bogatim.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika