25.11.2009. / 15:50

Autor: Andrea Belin

Neprocjenjiva sreća: Leonarda i Zvone Boban će prvu kćer nazvati Ruža

S obzirom da već neko vrijeme znaju da će dizajnerica roditi djevojčicu, supružnici su već odabrali ime za svoje prvo biološko dijete

Leonarda i Zvonimir BobanLeonarda i Zvonimir BobanZa otprilike desetak dana, Leonarda i Zvonimir Boban će postati roditelji svog prvog biološkog djeteta.

S obzirom da već neko vrijeme znaju da će dizajnerica roditi djevojčicu, supružnici su se već dogovorili da će bebi nadjenuti ime Ruža.

Nakon što su otkrili da će se proširiti njihova obitelj, Leonarda i Zvone povukli su se iz javnog života jer su bili napeti zbog rizika gubitka djeteta, no sada su puno opušteniji jer se bliži dan poroda.

U jednom intervjuu su svojedobno priznali da su prva tri mjeseca trudnoće bili jako zabrinuti iz razloga što su već jedanput izgubili bebu.

Podsjetimo, supružnici imaju već četvero posvojene djece, trinaestogodišnju Mariju, šestogodišnjeg Gabrijela i blizance Rafaela i Martu.

Vezane vijesti

Boban: Junaci su bili u ratu, ja sam bio samo buntovnik

Boban: Junaci su bili u ratu, ja sam bio samo buntovnik

Zanimljiv je intervju katalonskom Sportu, u kojem je bilo malo riječi o sportu, dao bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Zvonimir Boban...… Više

Komentari

registracija
2/11/09

Libellule, 25.11.09. 17:04

Kakav je to naslov? Beba koja će se roditi nije njihova prva nego treća kći i peto dijete.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika