30.11.2009. / 11:11

Autor: Andrea Belin

Pozadina intervjua Dolores Lambaše: Koja je pitanja glumica izbacila

Zašto ste rekli da ste prijateljica s glumicom Monicom Bellucci kada se kasnije ispostavilo da to nije istina prvo je pitanje na koje Lambaša nije imala što za reći pa ga je odlučila preskočiti. Isto tako je postupila kada su joj postavili pitanje je li prekinula s Franom Lasićem jer joj je kazao da mora platiti petsto eura za najam stana u kojem su zajedno živjeli

Dolores LambašaDolores LambašaIako je svojedobno kazala kako su riječi u otvorenom pismu na njezinom blogu, posljednje koje je uputila bivšoj Radeljakovoj supruzi Vlatki Pokos, glumica Dolores Lambaša govorila je o voditeljici i u sinoćnjem Red Carpetu.

Međutim, kako doznaje portal nacional.hr glumica je pristala na ovaj intervjuu pod uvjetom da sama izabere pitanja na koja će odgovarati. Kao što je bilo i za očekivati, Lambaša se raspričala na sve ono što ima veze s Vlatkom Pokos, ali i na ta pitanja nije odgovarala sama, već joj je odgovore predhodno napisao zagrebački poduzetnik.

"Prijateljstvo" s Monicom Bellucci

Zašto ste rekli da ste prijateljica s glumicom Monicom Bellucci kada se kasnije ispostavilo da to nije istina, prvo je pitanje na koje Lambaša nije imala što za reći pa ga je odlučila preskočiti.

Isto tako je postupila kada su joj postavili pitanje je li prekinula s Franom Lasićem jer joj je kazao da mora platiti petsto eura za najam stana u kojem su zajedno živjeli.

No, o niti o Pokos nije kazala ništa što javnost već nije čula. Naime, Lambaša je opet upozorila Vlatku da prestane koristiti njezinu obitelj za vlastitu promociju, a osim toga je kazala kako Vlatka neprestano laže kako nikada nije konzumirala brak jer glumica posjeduje slike koje dokazuju da je ona svoj brak itekako konzumirala.

Glumica nadalje tvrdi da je voditeljica bila izbačena iz stana na Cvijetnom trgu jer je Dikanovoj kćeri Lani nanijela masnice ispod oka. Dodaje kako je Pokos u braku s Radeljakom zaradila sto tisuća eura.

Premda nije željela potvrditi da je s glumcem Franom Lasićem prekinula jer joj je kazao da plati petsto eura za najam stana, otkrila je da su se njih dvoje razišli još u proljeće, ali su do promocije filma "Vjerujem u anđele" odlučili živjeti zajedno.

Vezane vijesti

Nade u turističkoj sezoni

Nade u turističkoj sezoni

Predsjednik vlade Zoran Milanović, govoreći sinoć o prvih šest mjeseci svoje vlade, ustvrdio je kako bi nas iz sadašnje teške gospodarske situacije… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika