05.12.2009. / 09:06

Autor: Anamarija Kronast

Leonardo DiCaprio će u crtiću posuditi glas snjegoviću

Film pod nazivom "The Guardians" okupit će pet djeci dragih junaka - među kojima su Jack Frost, Djed Mraz i Zubić vila koja dariva djecu kad izgube zub - koji u filmu postaju ekipa superjunaka što se bespoštedno bore protiv zla

Leonardo DiCaprioLeonardo DiCaprioZa sve postoji prvi put pa je tako i ljubimac žena prihvatio angažman u kakvom ga nismo navikli gledati.

Glumac Leonardo DiCaprio prvi put u karijeri sudjelovat će u crtanome filmu u kojemu će posuditi glas liku snjegovića Jacka Frosta, piše u petak filmski časopis Variety.

Film pod nazivom "The Guardians" okupit će pet djeci dragih junaka - među kojima su Jack Frost, Djed Mraz i Zubić vila koja dariva djecu kad izgube zub - koji u filmu postaju ekipa superjunaka što se bespoštedno bore protiv zla.

Film koji se snima u Dream Works Studios Animation (gdje je nastao i "Shrek") u američkim kinodvoranama počet će se prikazivati koncem 2010.

Leonardo DiCaprio pojavit će se na francuskim zaslonima u veljači 2010. u "Shutter Islandu" Martina Scorsesea.

Vezane vijesti

Leonardo DiCaprio najuspješniji glumac u 2010.-oj godini

Leonardo DiCaprio najuspješniji glumac u 2010.-oj godini

Prema listi koju je sastavio časopis Forbes, Leonardo DiCaprio je najuspješniji glumac ove godine. Naime, njegovi filmovi 'Otok Shutter' i 'Početak'… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika