07.12.2009. / 18:50

Autor: Totalsport

Ibrahimović: Zlatnu loptu bih dao kompletnoj Barceloni

Zlatan Ibrahimović, veliko ovoljetno pojačanje Barcelone, izjavio je u razgovoru za Sport, još jednom, da osjeća strahovitu čast što nosi dres katalonskog kluba

Zlatan IbrahimovićZlatan IbrahimovićZlatan Ibrahimović, veliko ovoljetno pojačanje Barcelone, izjavio je u razgovoru za Sport, još jednom, da osjeća strahovitu čast što nosi dres katalonskog kluba.

- Čestitao sam Leu Messiju na osvojenoj Zlatnoj lopti, posve ju je zaslužio. No, da je to bila samo moja odluka možda bih Zlatnu loptu dao kompletnoj momčadi Barcelone - rekao je švedski napadač i dodao:

- Osvojiti tri krune u jednoj sezoni, Ligu prvaka, Primeru i Kup kralja je fantastično dostignuće. To zaslužuje ogromni respekt, te čast pripada svakom nogometašu Barcelone.

Ibrahimović je ukratko još jednom prenio kakav mu je osjećaj igrati u takvom klubu.

- Uživam, stvarno uživam u svakom danu. Igramo dobro, osobno sam također zadovoljan, iako fizički nisam odigrao niti jednu utakmicu na 100 posto svojih mogućnosti. No, predivno je koliko mnogo mi pomaže svaki čovjek u klubu da se što bolje adaptiram i preživim dane u kojima me napadaju razne ozljede - zaključio je Ibrahimović.

Vezane vijesti

Ibrahimović: Željeli smo pobjedu za naše sjajne navijače

Ibrahimović: Željeli smo pobjedu za naše sjajne navijače

Partijama na Europskom prvenstvu, Zlatan Ibrahimović je još jednom potvrdio golemu igračku veličinu. Sve tri utakmice u skupini odigrao je Milanov… Više

Komentari

registracija
30/11/09

Dugoprugas, 07.12.09. 19:08

Barca je zaista fenomen.Sve sto kaze Ibra stima.Posebno Messi,taj mali igra velecanstveno.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika