15.12.2009. / 15:21

Autor: Andrea Belin

Victoria Beckham spašava brak Tigera Woodsa

Bivša Spajsica i njezin suprug našli su se u sličnoj situaciji prije nekoliko godina kada je u javnost procurila vijest da nogometaš vara svoju suprugu sa starletom Rebeccom Loos pa prijatelji Tigerove supruge smatraju da je ona jedina kompetentna osoba s kojom bi povrijeđena Elin mogla razgovarati

Victoria BeckhamVictoria BeckhamPrijetelji Elin Nordegren, supruge najpoznatijeg golfera i preljubnika Tigera Woodsa očigledno još uvijek žive u uvjerenju da njihov brak nije doživio svoj vrhunac.

Naime, njezini prijatelji ju nagovaraju na sastanak s Victoriom Beckham jer smatraju da bi joj bivša Spajsica pomogla da prebrodi bračnu krizu savjetima iz vlastitog iskustva.

Inače, Victoria i David našli su se u sličnoj situaciji prije nekoliko godina kada je u javnost procurila vijest da nogometaš vara svoju suprugu sa starletom Rebeccom Loos.

S obzirom da se boroj Tigerovih ljubavnica svakodnevno povećava, ovo dvoje sportaša se ne može uspoređivati po tom pitanju.

Podsjetimo, najbolji golfer svih vremena je objavio prije nekoliko dana kako se prestaje profesionalno baviti golfom na "neodređeno vrijeme", kako bi mogao više vremena provoditi sa svojom obitelji i posvetiti se svom braku.

S druge strane, Tigerova supruga je kazala kako će zatražiti razvog odmah poslije božićnih blagdana.

Vezane vijesti

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Muškarci koji varaju svoje supruge imaju veće izglede pretrpjeti srčani udar od onih koji ostaju vjerni, pokazalo je novo talijansko istraživanje… Više

Komentari

registracija
4/12/09

pajto, 16.12.09. 13:00

Ovaj novinar ocito nema maste...pa sto nije naveo da poziva gospodju Hillary i Bilija Klintona ...lepo bi se posavetovali...bome...jelte...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika