18.12.2009. / 12:30

Autor: Totalsport

Niko Kranjčar: Lennon može zablistati u Južnoafričkoj Republici

Jedan od igrača za koje je engleski nogometni puk nada da će se posebno istaknuti na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici je Aaron Lennon (22)

Aaron LennonAaron LennonJedan od igrača za koje je engleski nogometni puk nada da će se posebno istaknuti na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici je Aaron Lennon (22).

Suigrač hrvatskog trojca u redovima Tottenhama Nike Kranjčara, Luke Modrića i Vedrana Ćorluke, nije se oduvijek mogao pohvaliti epitetom “pouzdan”, ali ove sezone svakako to je.

Konstantno je među najbolje ocijenjenim igračima Spursa i svakako je među najzaslužnijima za kvalitetne rezultate momčadi u dosadašnjem dijelu sezone (peto mjesto na ljestvici nakon 17 kola).

- Aaron je vjerojatno najbolji u ligi u situacijama jedan na jedan u ovom trenutku i kada se nađe u takvoj situaciji na svojem desnom boku sigurno će pobijediti svog čuvara. U sjajnoj je formi, njegov je ritam fantastičan i dodavanja su mu sve bolja i bolja. Ako nastavi ovako igrati i ako uspije ostati zdrav, može ostaviti dubok pečat za Englesku – rekao je Kranjčar za brzonogog desnokrilnog igrača koji je ove sezone u Premiershipu upisao tri gola i osam asistencija.

Vezane vijesti

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Potpuno iznenađujuće, u noćnim satima sa srijede na četvrtak, Tottenham je putem vlastite web-stranice objavio prekid suradnje s dosadašnjim… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika