05.01.2010. / 11:01

Autor: Andrea Belin

Ozbiljna veza: Mirza Džomba i Belma Hodžić proveli vikend u Kronplatzu

Rukometaš i voditeljica su nedavno proveli i romantičan vikend u omiljenom skijalištu Hrvata gdje su uživali u čarima zime, a nakon povratka u Zagreb osmijesi im nisu silazili s lica

Belma HodžićBelma HodžićVeza rukometaša Mirze Džombe i voditeljice Belme Hodžić očigledno je postala poprilično ozbiljna jer novootkriveni ljubavnici svaki slobodni trenutak provode zajedno.

Nedavno su proveli i romantičan vikend u Kronplatzu gdje su uživali u čarima zime, a nakon povratka u Zagreb, osmijesi im nisu silazili s lica.

Oboje tvrde kako su se u Kronplatz prvenstveno išli odmoriti, ali su ipak većinu dana provodili na skijaškim stazama.

Inače, veza rukometaša i voditeljice je dobila službenu potvrdu sredinom listopada kada su ih objektivi paparazza uhvatili u riječkom klubu Terminal.

Prije toga su zajedno viđeni u Ičićima i na koncertu Zdravka Čolića u Opatiji, međutim tada su još uvijek skrivali svoju vezu. Samo nekoliko mjeseci kasnije stvari su se promijenile i novopečeni par više ne krije svoju ljubav.

Vezane vijesti

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry ponovno je zaljubljen! Srce mu je osvojila pjevačica popularne britanske pop grupe The Saturdays, 24-godišnja Mollie King. Ona i Harry… Više

Komentari

registracija
28/12/09

aloysius, 05.01.10. 13:10

kako su ušli u taj Kronplatz pitanje je sad.....

kad već pišete,informirajte se

sve možete saznati napr. u Kvarneru


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika