08.01.2010. / 15:36

Autor: Andrea Belin

Nikolina Pišek se želi udati za Kristijana Curavića i roditi dečka

Poznata voditeljica otkrila je u jednom intervjuu da već duže vrijeme priželjkuje da njezina dvanaestogodišnja kći Hana dobije brata, a osim toga nada se da će s Kristijanom Curavićem uskoro uploviti u bračnu luku

Nikolijna Pišek i Kristijan Curavić Nikolijna Pišek i Kristijan Curavić Voditeljica Nikolina Pišek s nestrpljenjem iščekuje trenutak kada će po drugi put postati majka.

Da joj je velika želja rođenje muškog djeteta, priznala je djevojka Kristijana Curavića u jednom intervjuu.

"U Novoj godini sam poželjela angažman u showu Operacija trijumf i da se ispuni proročanstvo gatare koja mi je rekla da ću roditi sina.Kada sam joj rekla da imam dvanaestogodišnju kćer Hanu i da je možda pogriješila, rekla mi je da ću se uvjeriti da ona nikada ne griješi", kazala je Pišek.

Nadalje je otkrila kako je Curavić osoba s kojom želi provesti ostatak života. Za razliku od većine hrvatskih građana, Pišek je kazala kako još uvijek nije osjetila gorak okus recesije, a i novogodišnju noć je provela radno.

"Radila sam za Novu godinu, ali meni to ne smeta jer tri tjedna ljetnog godišnjeg odmora mi je sasvim dovoljno. Kada ne radim duže od tri dana, počnem vjerovati da nešto sa mnom nije u redu", kazala je Nikolina za kraj.

Vezane vijesti

Capello zbog Španjolske propušta svadbu svog sina

Capello zbog Španjolske propušta svadbu svog sina

Engleski nogometni izbornik Fabio Capello u velikim je problemima. Najbolji igrač Wayne Rooney kažnjen je s tri utakmice neigranja nakon dobivenog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika